Kaybetmekten korkan gelecek vaad etmediği halde flörtöz olmaya çalışan küsüp trip atan prenses erkek modeleri baydı ya?

İnsanlar mecbur mu sizinle konuşmaya. Evlilik düşünmüyorsan zorlamayacaksın. Alışkanlıkların tutmuyorsa saygı duyacaksın. Zorla güzellik mi olur. Sonra kaldıramayıp engelleyerek kendinizi rahatlatıyorsunuz. Ben gittim ben sildim ben engelledim ama incilerin dökülmesin beyfendi. Yazık ya iki kelime edilmeyecek insanlarla muhatap oluyoruz. Bugünlere kaldık...

Güncellemeler
1 ay
Kadın parası ile sorunun alakası yoktu. Ama anladığım kadırıyla kadın parası yemeye kaygılı insanlar da var ülkede. Lütfen yiyecekseniz ananızın parasını yiyin. Bizim paramızdan kenafir gözlerinizi çekin 😂 Beni babam okuturken elin ne olduğu belli olmayan heriflerine para yedireyim diye okutmadı. Polis maaşı alıyorum ki ne kadar ondan yüksek dahi de alsam o harcamak zorunda. Uzmanlar uyarıyor hormanlar değişiyor sonra doktor doktor geziyor bazı nsanlar :) siz bilirsiniz.
Kaybetmekten korkan gelecek vaad etmediği halde flörtöz olmaya çalışan küsüp trip atan prenses erkek modeleri baydı ya?