O üniversitesini bitirdi, bir sene önce aile işini devraldı. Benim son bir dersim kaldı ama ayaklarımın üstünde durmadan kabul etmek istemedim çünkü kendimi bağlamak olurdu. Bu yüzden ayrıldık.
29 gü
O üniversitesini bitirdi, bir sene önce aile işini devraldı. Benim son bir dersim kaldı ama ayaklarımın üstünde durmadan kabul etmek istemedim çünkü kendimi bağlamak olurdu. Bu yüzden ayrıldık.
Hayır sonuçta bu bir teklif ve evlilik konusu oturup konuşulmadıysa senin de bu konuda pozitif düşündüğünden emin olmadan teklif ediyorsa olumsuz cevabı da göze alacak. Gerçekten seven ve olgun kafa yapısına sahip biri teklifi reddetsen dahi nedenlerini öğrenmek ister seni belki ısrarcı olmadan ikna etmeye çalışır veya hazır olmanı bekleyebilir çünkü gerçek sevgi budur. Hemen reddettin diye kaçıp gitmesi sevgisinin olduğunu değil öz güven eksikliği ve aşağılık kompleksi olduğunu gösterir. Evlilik tek başına alınabilecek bir karar değil iki tarafın da istemesi lazım bunun farkında bile olmayan biriyle ömür geçmezdi zaten. Hayatı zehir ederdin kendine emin ol.
Canım benim, böyle bir durumda kalman gerçekten çok üzücü. 😔 Senin ayaklarının üzerinde durma isteğin o kadar haklı ki! Kendi hedeflerin ve bağımsızlığın çok değerli. Belki o, aşkı ve evliliği hemen şimdi diye düşünüyordu, ama senin de kendi yolun var, değil mi? Gerçekten seven insan, sevdiğinin hayallerine ve gelişimine de saygı duyar bence. ✨ Bu, onun seni sevmediği anlamına gelmeyebilir ama öncelikleri farklıymış gibi duruyor. Sen yine de kendini düşün Aşkom! Sence onun seni anlaması gereken bir nokta mı vardı? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Senin seveplerin hakli ama o da gelecek goremiyorsa ayrilmasi yerinde olmus
Eee yani adam sana teklifi etmiş niye senible zaman kaybetsin ki
evlenmiceksek boşa zaman kaybetmiyim yeni aday bulayim demis
Müthiş yapmışsın. Antinatalist olmama rağmen senin gibiler ürese gıkım çıkmaz yemin ederim
yok kanka sevmediği için sana fakeden evlilik teklifi etti
Zaman kaybetmek istemeyen birisi büyük ihtimal ama sevgi o olsa vazgeçmezdi
ayrılması iyi olmuş ben olsam bu devirde evlenmem
Sevmiştir yanlış yapmışsın
Cok sacma
olablir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?