O erkeği beğeniyorsunuz fakat önceden hoşlandığı kızla olan iki aylık ilişkisini sınıfınızda görüyorsunuz sonra o erkek tek takılmaya başlıyor o kızla bağını kopardığını anlıyorsunuz ve bir süre sonra o erkek zamanla sizden hoşlanmaya başlayıp size teklif yaptı kabul eder miydiniz? Neden? Bu arada dediğim gibi siz de o erkeği beğeniyorsunuz.
Evet kabul ederim
Hayır kabul etmem beğensem bile
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şüpheli yaklaşırdım belki de diğer kızı kıskandırmak için bana yaklaşıyor derdim
Evet buna dikkat etmek gerekir haklısın. Peki sonuç olarak seni sevdiğini söyleseydi tepkin veya cavabın ne olurdu? Yani bir nevi sevgili olmayı ima etseydi hatta ciddi düşündüğünü de söyleseydi? Kabul etmez miydin? Gerçekçi düşün, senin de onu beğendiğini düşün cevabın ne olurdu?
Valla ben böyle bi hataya düştüm çocuk beni kullanığ diğer kızı kıskanırdı bi kaç ay sonra beni şutladı o kızla tekrar sevgili oldular o yüzden ortada böyle bi durum varsa ben yaklaşmazdım çünkü ders aldım
Evet böyleleri var. Ama ya çocuk öyle biri değilse?
Öyle birisi olmadığına emin olamazsın
Ya seni gerçekten sevdiyse ve gerçekten de seninle ciddi düşünüyor ise evliliğe doğru gidecekse?
Ama öyle biri olduğuna da emin olamazsın? Öyleyse ne yapmalıyım?
Tek çare denemek ve herşeyi göze almak
Hmm peki. O çocuk nasıl bıraktı da o kıza gitti? Sana son sözleri ne oldu?
Durduk yere bir anda mı seni bırakıp o kıza gitti? Hesap sormadın mı ondan?
Durduk yere pat diye ayrıldı hesap sorsam ne değişir giden gitti
Seninle demek ki çok da vakit geçirmemiş ki hesap sormak istememişsin
Senin çok zamanını alsaydı hesap sorarsın diye düşünüyorum
Öyle mi oldu kısa mı sürdü?
2 3 ay çıktık hesap sormak istedim ama aldatılmanın ne olduğunu bilmiyorsun inşallah yaşamazsın
2-3 ay o kadar da kısa değilmiş ya geçmiş olsun ne diyim Allah'ından bulsun
Başkasının mutsuzluğu üzerine nasıl mutlu olabileceklerini düşünüyorlar ya yazık
Bulmuştur eminim 🙂
Bulsun cezasını ben bile isterim öylelerinin yaptıkları yanına kâr kalmamalı
Sende dikkatli yaklaş kendini çok kaptırma
Evet dikkatli olcam. Ama teklif yaptığında neye göre kabul edip etmeyeceğime karar vereyim sence?
Henüz niyetini tam anlamadığım için kabul etmezsem bir daha onu elde edemem onu kaybederim. Bir daha teklif yapmaz bence?
Zaman isteyebilirsin
Hmm doğru aslında öyle yapabilirim
Yani benim gözümün önünde olan bir ilişkiyese kabul etmem.
Ve burada ikinci seçenek gibi görünmek istemem.
İyi de seçenek olarak görmüyor ki seni. O önceki kızdan tamamen vazgeçmiş ve zamanla seni beğenip sevmeye başlıyor
Ve hatta seninle ciddi düşündüğünü söylüyor. Kızlara çok yaklaşmayan kız düşkünü bir erkek de değil karakterinden duruşundan gerçekten de ciddi ilişki insanı olduğunu anliyorsun diyelim. Cevabın ne olurdu?
Yine de istemezdim. Her ne olursa olsun gözümün önünde birbirlerini seçmiş ve sevmişler ben bunu kabul edip nasıl hayatıma nasıl alayım bikere sanki bütün sevgisini o kızda kullanmış gibi bide sevgi sözcüklerini aynısını bana söylenmisi asla hoşuma gitmezdi
Peki ya çocuk kızla ilgilendiği halde kız onu reddettiyse? Bu durumda olur muydu?
Yani sevgili olmasalardı kız kabul etmediği için? Dolayısıyla birbirlerine karşı sevgi sözcükleri kullanmamış olsalar birbirlerine hiç dokunmamış olsalardı olur muydu?
O senin beğendiğin erkek tek taraflı sevseydi o kızı ve sonra ilgisini kestiğini görseydin? Bir süre sonra da zamanla seni beğenip seninle ilgilenseydi kabul eder miydin?
Oğlan kızın peşinde koştu hiç hiç kabul etmedi. Bu daha kötü burada yara bandı olarak araya giremem
Ayran gönüllü sevdiğine aşkına sahip çıkamayan biri bu sefer biraz peşimde koşar sıkıldı mı ya da başka yerde sinyal gördü mü bu sefere oraya gider yani hayır
Sevdiğine sahip çıkamayan biri mi dedin? İyi de kız reddetmiş çocuğu gurursuzca sülük gibi kıza yapışması gerektiğini mi söylüyorsun?
O erkeğin gurursuzca sülük gibi kendisini istemeyen kıza yapışması gerektiğini mi söylüyorsun? Asıl bu durum erkeği değersiz yapar bence, seni istemeyen birinin kuyruğundan ayrılmamak o erkeği benim gözümde değersiz yapardı..
Hemen biri olmadı diye direk başkasına yönelmekte ne demek
Ne demek istediğimi anlamadın, sürekli kızın peşinde koşsun demedim. Daha önce kızın peşinde koşup olmayınca bana yönelmesi asla samimi ve doğru gelmez. Yani bende yüz versem diğer birine yönelirdi. Bu kişi benim için zaman kaybı olurdu.
Ben bir süre sonra zamanla senden hoşlanırsa diye defalarca yazdım sen tam okumamışsın gözünden kaçmış muhtemelen
Yani o kız olmayınca hemen sana yönelmiyor bir süre sonra zamanla senden hoşlanmaya başlıyor
Öyle düşünerek cevapla lütfen
Yok okudum, bana fikrimi sordun bende cevap veriyorum aşık olsada umrumda olmaz
Yani o kızdan vazgeçtikten sonra üzerinden yeteri kadar zaman geçse bile kabul etmem diyosun öyle mi
Sen öyleyse daha önce hiç sevgilisi olmayan birisi olsun istiyorsun veya eğer sevgilisi olacaksa da sevgililiğine şahit olmak istemiyorsun di mi 😅
Hatta bu son bahsettiğim de sevgili durumu da yoktu, seninle ilgilenen bir erkeğin senden önce başka bir kızla ilgilendiğini öğrenmen bile onu istememen için yetiyor galiba. Bu durumda da istemiyorsun öyleyse 😅
Hayır kabul etmem
Hayır onurlu ve gururlu ol kabul etme
Kabul etmem