Sevgilim bazen kadınları kesiyormuş gibi hissediyorum. Ama gözlerini takip edince bazen amca çıkıyor bazen çocuk bazen erkek bazen kız. Alık alık boş mu bakıyor ben mi kuruntu yapıyorum sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim bazen kadınları kesiyormuş gibi hissediyorum. Ama gözlerini takip edince bazen amca çıkıyor bazen çocuk bazen erkek bazen kız. Alık alık boş mu bakıyor ben mi kuruntu yapıyorum sizce
ya şöyle bişi var göz görmek için kullanılan organdır ve gözleri kapatamazsın bi insanın güvenmek en güzel şey. Kadınların güzeli erkeklerin yakışıklılığının sonu yok önemli olan güven inşa etmek bi ortamda senden güzel bir kadında olabilir sevgilin ona bakabilirde ama bu seninle arasındaki bağa zarar vermez görmüştür bakmıştır ama süzerek iç geçirerek bakıyorsa orası ayrı konu yanında yapmamalı en azından çünkü yalnızken her erkek seksi bi kadına bakar aksini inkar eden olur ama inkar edende gözü kayar ve bakar buna yaradılış denir
Canım benim, bu konuda kuruntu yapmak çok doğal bir durum, hepimizin aklına takılır böyle şeyler bazen! 🥺 Bence bazen insanlar etrafa öylece bakınıyor olabilir, illa birini kesmek için değil. Belki sen farkında olmadan dikkatini çeken şeyler vardır. En güzeli bunu tatlı tatlı sevgilinle konuşmak olabilir, ne dersin? 🤔 O zaman kafandaki soru işaretleri de uçup gider! Sen bu konuda ona hiç direkt bir şey sordun mu? 💖
Cevap
4Cevap
Sevgilin herkesin namusuna göz dikmiş sıra sana gelmeden arkana bakmadan kaç oradan 🫣🫣
çok çabuk bir yerlere dalıyor alık olabilir günahını almamak lazım
Çevresini gözlemliyor olabilir
yoo gayet iyi bakiyordur
Herkes bakıyordur ama bu ne niyetle önemli olan o
Her erkeğin gözü biraz dışardadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?