selam
nisanliniz gözü dışarda olsa neyaparsiniz heleki sülaleye kadar gitmişse? Konuşurmuşsunuz yoksa direk ayrılırmısiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam
nisanliniz gözü dışarda olsa neyaparsiniz heleki sülaleye kadar gitmişse? Konuşurmuşsunuz yoksa direk ayrılırmısiniz?
Cevap
12Cevap
Adamı eski sevgilinle kıyaslamışsın işte ne üzülüyorsun
Peki şimdi ne olmasını isterdin. Sana mesaj atsa herhalde çok mutlu olurdun. Bu ayrılık sana çok zor gelmiş
37 yaşındamısın? Doğrumu anladım daha önce evlenmedinmi?
Nişanlın kaç yaşındaydı
Bu kadar özlemene değecek kadar yakışıklımıydı
Evde kalma korkusu sana acı veriyor olmalı. Ama bu bizim kaderimiz. Nasıl bazılarının erken evlenmeleri, aşkı bulmaları kaderse bizimde yalnız kalmamız aşkı bulamamamız kaderimiz. Onlara kolaylaşan yollar bize zorlaştı. Bunuda kendi suçumuz zannediyoruz
Öyle bir herifle işim yokteın ne nişanlısı bağımı keserim kökten
Konusacak konu kalmamis devam. etmek. icin bahane arama. Ya simdi bitir ya da omrunun sonuna dek bu gunu dusun neden bitirmedim. diye
Kötü bir durum neden ilgisi kayıyor sence?
Niye kendine bağlayamıyor musun
Bunun neyini konuşacaksın kanka gözünü seveyim ya
Nan anilarin canlandi yaa
İcerde olsa
Kısmet mi bakınıyormuşlarr
Yol veririm
Seni hak etmeyen yol alsın gitsin
Zaman kaybı
ayrılırım
Seni cezederdim
Bende seni etkilerdim
Umrumda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle bu durum seni ne kadar üzdüyse hislerini anlıyoruz. İlişkilerde güven çok önemli bir temel. Eğer gözünün dışarıda olduğunu düşünüyorsan, bu hem kırıcı hem de kafa karıştırıcı bir durum. Belki de önce konuşmayı deneyebilirsin. Bazen doğru bir iletişim, belirsizlikleri netleştirir. Fakat artık sülaleye kadar yayılan bir durum varsa, bu daha ciddi görünüyordur. Kendi değerini bil ve hislerinin peşinden git 🌿💔