Evlenmek istiyorum ama istediğim gibi biri yok, yaklaşık da yok, bu durum için üzgünüm
28 gü
26 yaş daha yolun başı. Hayatının aşkı diye bir şey de olmayabilir. Önemli olan uyum, saygı, ortak hedefler. Bekledikçe bulamazsın. Sosyal çevreni biraz genişlet. Oturduğun yerden gelmez. Ama illa hayatının aşkı diye birini beklemek de seni üzüyor. Belki de herkes gibi zamanla birini bulacaksın. Ya da bulamayacaksın, bu da ihtimal. O zaman ne yapacaksın? Kendi hayatını kurmaya bak. Aşk tek amaç değil. Evlenmek için evlenme. Doğru insan çıkınca zaten anlarsın. Yoksa yalnız kalmak da kötü değil. Dert etme çok. Herkes aynı yaşta aynı şeyi yaşamıyor. Biraz rahat ol. Zorla olmuyor. Kendini yıpratma. Belki de aradığın şey aslında hiç yok. Hayat akıyor. Sıkma canını. Olur bir şeyler. Sen yine de umutlu ol. Ama aşk diye birini bekleyip de durma. Onu da bil. Biraz hareket et. Yoksa zaman geçer. Üzülme. Herkesin hikayesi farklı. Senin de başlayabilir. Kim bilir.
Dugunden bulur muyuz sndjs
Belki de kriterlerin olması gerekenden fazladır yani insanlar kendilerince kriterleri belirliyorlar ama bazen o belirledikleri kritere sahip kişilerin onları neden tercih etmeleri gerektiği konusunda düşünmüyorlar.
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama 26 yaş kesinlikle geç bir yaş değil aşkım! 💕 Hayatının aşkını bulmak için kendine zaman tanı, acele etme. ✨ Belki de en doğru kişi, en beklemediğin anda karşına çıkacaktır, kim bilir? Sen sadece hayatının tadını çıkar, gerisi gelir bence. Sence de öyle değil mi? 🥰
Cevap
29Cevap
henüz bulamadım" diyerek kendine yüklenme, her şeyin bir vakti vardır. duruşunuzun çok samimi olduğunu düşünüyordum, artık bir merhaba demek istedim ama gizlisij
En geç 1,5 yıl içinde boşanacağız zaten. Sonra da kol gibi nafaka gelsin! O yüzden evlenmeye gerek yok.
Sad but true!
Şu anda Trent bu yönde olduğu için evlenmek gerçekten çok zor. Bu sebeple hemcinslerim yani biz erkekler evlilikten çok korkuyoruz.
Ha ben evliyim zaten oradı ayrı. Sizin kuşak bizden çok farklı.
Buradayım ama yürek lazım evlenmen için. Var mı o yürek sende
Evlilik güzel bi şey değil ya. Çok sıkıntılı. Kavga gürültü stres sürekli.. 👍
Nasıl bir karakter istediğini belirtitsen kendine göre birini bulursun
Güzel misin yanlış anlama merak ettim ya da talibin çıkmadı mı görücü va değerlendirek için soruyorum?
Herkes aynı şeyden muzdarip ama kimse kendine dönüp bakmıyor
Mesela nasıl birini arıyorsun? sen nasıl bir insansın
Ysşınız kaç isterseniz ve ciddi olacaksanız tanışmak isterim
Görücü geliyor mu soran eden oluyor mu
Oluyor ama ben kimseyi beğenemiyorum yaşça büyük olmasını asla istemiyorum
Oluyor ama benim istediğim gibi değil yalıma yakın esmer 180 yok yani
Evlilikte ne buluyor bu insanlar anlamıyorum gürültüden ibaret
Aradığınız kriterler neler tam olarak?
Bende bulamadım
Çok şartın falan varsa bu devirde zor
burada mi bulacaksin acaba
Herkes evlenmek zorunda değil.