Çok seviyorum ama geçmişi var diye aldatır diye düşünüyorum. Aslında benim için yaşadığı şeyler önemli değil ama bundan sonra aldatırsa, duramazsa diye korkuyorum. Ben hiç o tarz şeyler yaşamadım.
1 ay
Geçmişi olan illa aldatır diye bir kaide yok. Bazısı dersi alır oturur, bazısı alışkanlık yapar. Adamın kendine bağlı. Şu anki haline bak. Sözünde duruyor mu, gözü geziyor mu, gizli işler çeviriyor mu? Ona bak. Geçmişe takılıp kalmak da doğru değil. Ama içindeki korku bitmiyorsa, o ilişki yürümez. Korkarak sevgi olmaz. Adama güvenemiyorsan boşuna yorarsın kendini. Ya güveneceksin ya yürüyeceksin. Ortası yok. Karar senin.
Canım benim, bu konuda içindeki korkuyu o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Geçmişteki deneyimler insanı tabii ki düşündürüyor. Ama biliyor musun, insanlar değişebilir ve hatalarından ders çıkarabilirler, yeter ki gerçekten istesinler. Önemli olan onun şu an sana karşı olan tavrı ve seni ne kadar önemsediği. Kalbinin sesini dinle ve ona güvenip güvenemeyeceğini bir düşün. Peki sen bu konuda ona karşı hislerini açıkça dile getirdin mi hiç? 💬💖
Cevap
8Cevap
Sonra kızlar efendi erkek sevmiyo diyince bize kızıyonuz
Devam. Merak etme yapmaz. Yapsa da takma. Seni sevnediğini göstermez
Hayatta aldatmadim kimseyi aldatmam da aldatan kişi aç gözlü ve sorumluluk sahibi değildir minnosum
Tabiki aldatır
Kalmaz 😔
Yaşama zaten
Genelde aldatır
Yine aldatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?