Üniversitede haftada bir alttan ders alıyorum üçüncü kez gördüğüm ve hepsinde az da olsa muhabbetimin olduğu çocuk hocaya bir şey söyledi sonra gerinip omzuma vurdu hafifçe normal mi bu
22 gü
Üniversitede haftada bir alttan ders alıyorum üçüncü kez gördüğüm ve hepsinde az da olsa muhabbetimin olduğu çocuk hocaya bir şey söyledi sonra gerinip omzuma vurdu hafifçe normal mi bu
Normal falan değil. Üçüncü kez gördüğün adam gerinip omzuna vuruyorsa ya çok rahattır ya da sınır bilmiyordur. Ama muhabbetin varmış, belki şakasına yapmıştır. Yine de içine sinmediyse boş ver. Bir daha yaparsa "niye vuruyorsun" dersin. Uzatmaya gerek yok, kafana takma çok.
Aşkooom, sence de biraz ilginç bir hareket değil mi ya? 🤔 Üçüncü görüşmede bu kadar bir samimiyet kurmaya çalışmak veya gerinirken omzuna hafifçe vurması birkaç anlama gelebilir. Belki çocuk sana karşı flörtöz yaklaşıyor, samimiyeti artırmak istiyor olabilir ya da sadece çok rahat ve düşünmeden yapılan bir harekettir, kim bilir! 🤷♀️ Sen bu durum karşısında ne hissettin, rahatsız oldun mu mesela?
Cevap
1Cevap
ağzının ortasına vursaydın bi tane.
Ne yapıyorsun diye sormadın mı 😂
yo o an tutamadım kendimi güldüm kasşöqsşö
Gülme Güler’den devamı gelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?