* böylesini ilk defa gördüm?

Arkadaşlar nasıl kayıt oldum onu bile bilmiyorum ama bu siteyi ilkdefa kullanıyorum aslında gerçeği söylersek sizin için değil kendim için yazıyorum dağın başında sabahın bu saatinde içimi soğutmak için okumadan geçin derim yani bana göre bu konuda detaya giremem ben malatyada uzman jandarma asayiş olarak görevimi icra ediyordum ilk başladığımda olayları kısa kesiyorum neyse kızın birisiyle tanıştık aradan zaman geçti evlendik kısa geçiyorum asıl olay bunlar değil yeni atamalarla birlikte beni asayişten alıp erzincanda jandarma komando olarak özel time verdiler işte mağaralara girme falan bunu biz seçemiyoruz tamamen sistem otomatik olarak atıyor şahıslarda seçmiyor neyse hayatım o günden sonra mahvoldu karımla az konuşa biliyordum aylarca yüzünü göremedim 1 senede toplasan 4 ay yanında kalabilmişimdir ve tek kalıyordu bunalmıştı İstanbul'a annemin yanına gidicem dedi bende evi taşıttım sözleşme bitince bende fes edicektim bir şekilde çünkü hayır diyecek kal diyecek yüzüm yoktu aradan 5 ay falan geçti ben senelik iznime çıkmak istidimi komutana söyleyip izin aldım 1 hafta kalabilicemi söyledi neyse gittim İstanbul'a aradan 2 gün geçti arkadaşlar bu meslekte biz neler görüyoruz asayişken neler gördüm geçirdim karımda bir baskı vardı hareketleri garipsiydi ilk nereden anladım bana çok ilgi ve iyilik yapma peşindeydi bu bir suçluluk psikolojisi altında yapılan bir eylemdir hep beraberdir dışarı çıksa takip edip olayı çözebilirdim yanımdan ayrılmıyordu ikinci açıgı telefonuna bir el attım galeri mesajlar watsap hepsi temizlenmişti ben görevimi yaparken bunu ancak suçlular yapıyordu mesleki deformans taşları yerine oturttum neyse arkadaşlar benim aklıma Google fotoğraflar yedekler gelmişti oraya girdim ve olayı çözdüm küfür edicem neyse sesli ediyim aaaa.. adamının biriyle fotoğrafları önüme çıktı iki foto vardı sadece birisi sahilde birisi yemekte ben yinede ön yargılı davranmak istemiyordum öylece hiçbir şey yok gibi bekledim iznim doldu gittim BAKMAYIN BÖYLE ANLATTIGIMA ARAMIZDA ÇOK İYİYDİ BİRBİRİMİZİ SEVİYORDUK SEVEREK EVLENDİK neyse biz asayişken sınırdan gelen mültecileri otobüslerle Çanakkale ve İstanbul'a getiriyorduk oradan tanıdığım samimi polis arkadaşlarım var rica ettim takip ettirdim bir şekilde aradan bir hafta geçti geçmedi fotoğraflar elime geldi öpüşmeler yemekler gezmeler olay netleşti ben beynimden vurulmuşa döndüm ve şu an Allah'ın dagındayım elimden hiçbir şey gelmiyor hala telefonla konuşuyoruz beni bilmiyor sanıyor kendime tek sorduğum soru bunu NEDEN YAPTI? VE ŞİMDİ NAPICAM? Yemin ederim çıldırmak üzereyim bütün hayallerim emeklerim yıkıldı ve öyle bir şoktayımki tepki bile veremiyorum napıcam diyorum sadece suç kimde
* böylesini ilk defa gördüm?