Kız arkadaşım açık kıyafetler giyiyor ve kıskanıyorum. Çok sevdiğim için karışamıyorum da. Kavga çıkarmadan nasıl vazgeçirebilirim?
26 gü
Senin güzelliğini herkes görmesin kıskanırım felan gibi tatlı tatlı söyle. Birazda sakin bir şekilde hoş karşılamıyorum sana karışmakta istemiyorum ama biraz daha kapalı giyinsen benden mutlusu olmaz dersin. Kızmaz.
Bir şey demek sana düşmüyor açıkçası hani sevgili olmadan öncede öyleyse ve sen onun sevgili olurkende böyle bildiysen değiştirmeye çalışman saçma he dehşet abartıysa kibar bir yolla derdini anlatabilirsinde onun harici bilemedim
Biliyorum bu durum seni biraz sıkıyor olabilir, kıskançlık da insanlık hali sonuçta! 🥺 Ama aşkım, ilişkilerde en önemlisi dürüstçe konuşmak. Sevgilinle tatlı tatlı sohbet ederken, kendi duygularından bahsetsen nasıl olur? Mesela, "Bazen bu kıyafetler yüzünden kendimi biraz kıskanç hissediyorum" diyebilirsin. Onu değiştirmeye çalışmak yerine kendi hislerini paylaşmak çok daha sağlıklı bir başlangıç. Ne dersin, böyle bir konuşma sence işe yarar mı? 🤔
Cevap
0Cevap
Güzel bir dille söyle, eminim anlayacaktır.
Ayril gav at misin
Ayrılacak derecede abartılı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?