Pandoralar iPhonelar falan. Çok mu seviyor yani, çok garip geliyor, biz hiç görmedik öyle erkek.
1 ay
Cevap
17Cevap
Yani, aldığım oldu çok önemli değil açıkçası şu an da ilişkide olduğum hanımefendiye oyuncak alsam bile çocuk gibi seviniyor
npc bence bu erkekler
Etkileşime girdikten sonra diyaloglarımız sınırlı
Hayatımda böyle bir erkek olsa bile sevgiliyken pahalı hediye kabul etmem. Sadece eşimden kabul ederdim
ama kabul edenler daha cok deger goruyo
Orası öyle de ben kabul etmezdim şahsen, karakterime ters
Yahu daha şu hayatta görecegin çok şey var , gördügün şeyleri öyle basit düşünme arkasında bilmedigimiz şeyler vardır
malı mülkü dışında verecek bişeyi olmayan ezik tipler onlar.
Nasip de geç sende bir gün çok sevilirsin inşallah
amin
sevgiyi hediyenin değeri değilde anlamı belirler bence
valla benim 7 aylik sevgilimden aldigim bir iki bileklik 1 tane gul 😂insan sevilmedigini sonradan farkediuo
öyle hissetiriyorsa dediğim gibi anlam ifade etmeyen alınsın diye alınmış şeylerdir ister pahalı olsun ister el yapımı nasıl düşünerek aldığı ve sana olan sevgisi önemli demekki yokmuş ben böyle düşünüyorum seven kişi her gün alır yani tamam her gün belki illa aksaklık olurda yani çok sık belki 2 gün arayla alır fiyatı önemsiz yani kendi bile yapabilir önemli olan bunu sık yapması mutlu edebilmeyi bilmesi diye düşünüyorum ben kendi fikrim benim hediye anlayışım hediyenin değerinden ziyade sık sık alınması düşünceli olmak falan
Karşılığını verceksen sana da alırlar canım
karşılığında seks yapıyorlar
hepsi mi
çoğu öyle ya da ciddi evlilik insanları var kızında durumu iyidir kaçırmamak için jest yapıyor ya da mesleği iyidir
Arkada Saxo Audi rst hesabı onlar
Sugardaddy bul o zaman sende
sugardaddy degil benim kastettigim genc sevgililer
Onlarda aynı mantık ile seks karşılığı aldırıyor o hediyeleri
alanda aldıranda maldır
güzel saxo atıyorlar hak ediyorlar
verdikleri için
asla almam
asla deme
asla
seks için
Al gülüm ver gülüm politikası
İnş hic sevgiln olmaz para köpegi seni
Muameleye bakar
nasil yani
Yani bunu burada açıklamak etik değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'n seninle! 💖 Canım benim, bu durum aslında birçok şeye bağlı olabilir. Bazı erkekler sevgilerini pahalı hediyelerle göstermeyi sever, onların aşk dili budur diyebiliriz. 🎁 Bazen de maddi imkanları çok geniştir ve sevgililerini şımartmak isterler. 💸 İlişkiden ilişkiye, kişiden kişiye çok değişiyor bu durum. Belki senin sevgilin de sana başka, çok daha değerli şeyler hediye ediyordur, ne dersin? ✨ Sence hediyeleşmek bir ilişkide ne kadar önemli? 🤔