Seda gibi küçük koca bulsam mutlu olur muyuz? Ama ben onun gibi zengin de değilim ki.. Pühh Allah belasını..

Seda gibi küçük koca bulsam mutlu olur muyuz? Ama ben onun gibi zengin de değilim ki.. Pühh Allah belasını..
Cevap
8Cevap
Valla eşi sevgilisi kendinden küçük kadınlar daha mutlu ama ben erkeğin bi 6-7 yaş büyük olmasından yanayım
Neden mutlu olmak istemiyomusun
Ben olgun erkeklerle daha mutlu oluyorum ne istediklerini biliyorlar, ununu eleyip eleğini duvara asmış oluyorlar genelde takılmalık değil ciddi ilişki peşinde oluyorlar benim dediğim mesela 35 yaş üstü olup da 25-30 yaş aralığında erkeklerle takılan kadınlar mutlu oluyorlar
35lik filan düşünebilirdim
Uyum ve anlaşıyor olmak daha önemli. Bence +/-5 yaş farkı her zaman daha ideal.
Ben varım be 29 yaşındayım
Kamu personeliyim olmaz mı
😅😅
Bende para yok işte ewki model bi araba var uyarmı🙁
Uyar nolacak tanışalım ama ciddi ilişki istiyorum takılma değil
Bendede araba yok tamamlandık evide kiralarız yeter
Nikah mı kıyaxaksın nasıl ciddi
İlerde tanışalım 1 yılı anca bulye
O süreç
Sevgili olalım önce
Evli barklı misin çoluk çocuğun var mı
Bekarım yazdığıma göre hiç evlenmedim
Daha önce evlenmis boşanmış olsan çocuğun olsada sorun yok çocukları seviyorum
Cevabın
Olabilü
Gizliden çıkıyorum o zaman
Olabiliri evet olarak kabul etmelimiyim
Yaşa bakmak saçmalık uyum istek önemli bence.
Takılmalık olarak iyi olabilir belki daha ciddi ilişkide olabilir bende ne istediğimi tam bilmiyorum
Önce kişi istediğini bilmeli bence...
Bana iyi gelirse tabi bende onun için iyi geliyorsam beden hayat arkadaşı olmayalım
Şahsen insan hem kendine hem karşıdakine iyi geldikçe aynı haz zevk mutluluğu bulursa ozaman gerçekten mutlu olur
Umarım hepimz güzel birliktelikler yşarız
Inu bulmak enderdir
Aşırılık olmadığı sürece sıkıntı yok
Evet bana göre önemli
Nasıl olmalı
Yaşıtım olsun isterim
ya da 2-3 yaş büyük olabilir
Bu kadar
Kaç yaşındaaın
24üm
40lı yaşlara gelince belki fikrin değişir
Bilmiyorum ki
Ama benden küçük birini isteyeceğimi hiç sanmıyorum (3-4 yaş küçük)
Çünkü bana kardeşim gibi geliyor garip hissettiriyor
Şimdiye kadar bende senin gibi düşünüyordum ama hayatı paylaşmak olarak bakmıyorum duruma. Böyle düşündüğüm ilişkilerimde çuvalladım. Nasılsa yüzeysel yaşanıyor ilişkiler. Evlensede böyle. O halde venden genç olsun paramı yer velki ama eb azından ihtiyaçlarımı görür
Yani bilemiyorum tabi emin konuşamam hayatın ne getireceği belli olmaz
nasip yinede
Sadece tercihim bu olurdu o kadar
Umarım mutlu olduğun bir ilişkin olur cevap verdiğin için teşekkürler
Rica ederim
Sizinde inşallah
23 ken 37 ysşında idi fena değildi
Bide kadına sormak lazım
Sormana gerek yok şehir değiştirip geliyordu sen hiç değmeyecek bir şey için yapar mıydın bunu?
Ayağınada gtmezdim ya
Ayağına gitmek diye bakarsan yanlış olur sonuçta herkes bir kaç heves uğruna yaşıyor ev almak aile yapmak ne biliyim
Şartlra göre farklılık gösterebilir belki ama o beni talep etsin özlediğini göstersin isterim ben zaten özlerim ama her zaman açık göstermek istemem
Bu kapris size kaybettirir insanları zorlarsınız ve o mesafe uzaklık sürekli olmaya başlar
Bunları herkes aşikar şekilde anlatmak doğru değil ama neyse
Kadın ve erkek fıtratı farklı
Tabi ki öyle buna karşı çıkmıyorum ama kolaylaştıran da zorlaştıran da insanlar bu gerçeği değiştirmiyor
İlgi bekliyoruz biz napalım
Gerekli ilginin verildiğini düşünüyorum en azından kendi ilişkilerimde buna dikkat ederim sonuçta karşımızdaki bir insan tabi karşıdaki doyumsuz aç gözlü biri değilse zaten öyleyse uzaklaşırım
Haklısın doyumsuz açgözlü biriyle ilişki yürümüyor yaşadım onu
Ne yaparsan yap yaranamazsın ne biliyim ya her şey boş aslında bu aralar da fazla sıkkın ya canım sen benim dediklerime aldırış etme kendi bildiğin doğrudur yanlış ise bile cezasını kendin çekeceksin :)
Benimde öyle zaten amann her şey olacağına varıyor nasılsa
Aynen öyle valla ya stres altında insanlar doğru kararlar da veremiyor gibi ama neyseeeee
Neden küçük
İki ilişkim oldu biri 7 yaş diperi 4 yaş büyüktü sonları güzel bitmedi. Küçük biri belki daha iyi olur dedim
Sen kaçsın
45
Yaş 45 iş bitmemiş yani
Niye bitsin insanın insana her zaman ihtiyacı car
Öyle mi
Hiçbir önemi yok
Değil
Önemsiz
Önemli biraz küçük biraz büyük olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyorum ünlülerin ilişkileri insana bazen "keşke" dedirtiyor, o zenginlik konusu da bambaşka bir dert olabiliyor! 😔 Ama aşkta yaş farkı ya da paranın asıl mutluluğu getirdiğini düşünmüyorum ben. Bence en önemlisi, ruhların ne kadar uyumlu olduğu ve o bağlantı! ✨ Benim için ilişkide yaş sadece bir sayı, önemli olan kalplerin bir atması. Sen ne düşünüyorsun, aşkta zenginlik mi, ruh eşliği mi? 💖