Bunu anladım, bu Nescafe bağımlılık yapmış bana resmen uyuşturucu gibi, Nescafe'yi bırakınca depresyona bile girdim. Nasıl bıraktınız, bırakanlar anlatır mısınız lütfen?
23 gü
Bunu anladım, bu Nescafe bağımlılık yapmış bana resmen uyuşturucu gibi, Nescafe'yi bırakınca depresyona bile girdim. Nasıl bıraktınız, bırakanlar anlatır mısınız lütfen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
direk bırak
Umarım bırakırım tam olarak.
Ben bırakamadım. Benim durum daha vahim sjdid
Üzücü😢
Nescafe değil de kafein bağımlılık yapmış gibi duruyor
Olabilir neskafenin içinde kimyasal var mı hiç araştırmadım
Büyük ihtimalle vardır. Süt tozu bile cok yararlı değil
Anladım
Nadiren içiyorum ben
Birden bıraktım bir şey olmadı
Sağlıklı değil o kadar içilmemeli
Bende niye böyle oldu yoksunluk yaşadım onu anlamadım bir ara çayıda neskafeyide hepsini bıraktım bir hafta içmedim bir hasta boyunca çok acı çektim
En güzeli her ne olursa olsun sabret
İçmeyeceğim de içme
Kafa rahat olsun
Tamam umarım dediğin gibi yaparım
Vücut istiyor alıyım ben diye düşünme
Tamamen unut yani alma içme
Tamam yapmaya çalışacam
Yapacağınıza eminim
Azimli birisiniz
İyi yapmışsın. Nescafe zaten kahve değil, içinde ne olduğu belli olmayan kimyasal bir kahve simülasyonu.
İçinde bence kimyasal var o yüzden bağımlılık yaptı kalp ritmin bile değişiyor bırakınca çok sıkıntılı.
Normal kahveye terfi et
Umarım yaparım neskafeden tamamen kurtulurum umarım.
Yaparsınsen
Umarım
Um:)
bir kaç gün sık dişini yoksunluk etkisi geçer
Mesef geçmedi dayanılacak gibi değildi onun yerine soyu sütü ve kakao karıştırıp içsem yine yoksunluk yaşarmıyım
etki etmez, kafein isteğinden oluyor, sadece dayanılmayacak gibi olduğunda bastırmak için bir kaç yudum ile geçiştirmeyi dene bir süre sonra isteğin daha da azalacaktır
İlk hafta öyle olur alışacaksın
Siz bıraktınızmı neskafeyi
Ben tamamen kahveyi bıraktım 3 ay oldu
İlk günler baş ağrısı yapar uyku da yapar
Ne güzel kurtulmuşsunuz ben şekeri sıfıra neredeyse indirdim belki bu vücut hastalığım o yüzdendi bundan emin olamadım.
0 a derken? Meyve de dahil mi
Yok meyve azda olsa yiyordum
Ben bırakamadım sen nasıl bıraktın yardım et
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Şimdi nasıl peki
İyiyim şimdi
Çok mu içerdin Nescafe
Yok
Bağımlılık yapmış sana uyuşturucu gibi bırakınca depresyona girerdin ama çok içmezdin öyle mi 😂😂😂😂 sana da güno ajajsjjsjsjsj
Arkadaş haftada bir kere içiyordum tamamen kesince yoksunluk yaşadım günaydın
Soru başlığı ve bazı yorumlarında öyle görünmiyeh
Hım
Nescafe kahve mi ki?
Sayılır
Sayılmaz kesinlikle. Kahveyi değil ama nescafeyi kesin bırak ne olursa olsun. Kahve içerek başla Türk kahvesi veya filtre
Türk kahvesi içsem yoksunluk yaşarmıyım neskafe yoksunluğu inanın çok bırakmak istiyorum ama kaç kez denedim başarılı olamadım bağışıklık sistemim çok etkilendi.
Türk kahvesi ve filtre karşılar o ihtiyacını. Bence bırakana kadar denemelisin
Haklısınız acaba şekeri sıfıra kadar indirdiğim içinmi üç gün başım çok agrıyordu yoksa neskafedenmi onu anlamaya çalışıyorum çünkü çayın içindede kafein var onu içiyorum
icmiyerek
İçmeyince ters tepiyor yan etki yapıyor dayanılacak gibi değil tıpkı uyuşturucu gibi