Diğer Kimler oruç tutuyor Ben bu gece oruca kalktım Su ve çay ile kaynım doydu? VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kimler oruç tutuyor Ben bu gece oruca kalktım Su ve çay ile kaynım doydu? Güncellemeler+1 yıl 4 bardak çay 9 bardak su içtim Kimler oruç tutuyor Ben bu gece oruca kalktım Su ve çay ile kaynım doydu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Ben de tutucam kalktım kahvaltı yaptım. Şimdiden tutan herkesin Oruçlarını ve dualarını Allah kabul etsin 🙏 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Amin sizinde orucunuzu ve dualarınızı kabul etsin Allah Yorumla
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Yulaf ezmesi yedim muz ve sütlü cidden bayağı tok tutuyor azıcık yememe rağmen taş gibi oldu midem 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl hım güzelmiş bende fazla birşey yemedim ama çok fazla içtim Yorumla
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çok şükür tutuyorum 😊iyi sahurlar 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl sizede iyi sahurlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka niye kaynını doyurdun kendin yeseydin 1 4 Yorumla Bayannis +1 yıl Hahahah salak 😂😂 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl yanlış yazmışım kaynım diye yazmışım Yorumla Bayannis +1 yıl Knka ben sana demedim hayırlı sahurlar Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl tamam biliyorum bana yazmadığınızı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl afiyet olsun usta. Allah tutanların orucunu kabul etsin. ben gusül almaya üşeniorum yıllardır o yüzden bu sene de tutamıycam oruç. 0 3 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl tövbe tövbe 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl usta ben 24 saat oruç tutsam kaç yılda günahlarımı sıfırlar Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl bilmiyorum Yorumla
Qldio Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Afiyet olsun allah kabul etsin simdiden 1 3 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkürler sizde kalktıysanız sizede afiyet olsun Allah kabul etsin Yorumla Qldio +1 yıl Evet teşekkürler Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl rica ederim Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkürler Yorumla
sarııkızzz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Afiyet olsun 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkürler Yorumla
-sSToCkk- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ziyade olsun. hayırlı sahurlar. 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkürler Yorumla
Sakinsinirliüye Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben kalktim Allah kabul etsin şimdiden 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Amin sizinkini de kabul etsin Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 19,6b cevap paylaştı. Her tabak boşalmış kanka 🤣ne şu ve çayı 1 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl fazla yemedim kardeşimde vardı 4 bardak çay ile 9 - 10 bardak su içmişimdir Yorumla
Yarennn02 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Afiyet olsun 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkürler yaren Yorumla
Kaanbeylice Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Gerek yok 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl sen bilirsin diyecek birşey yok Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Allah kabul etsin. 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl Amin sizde tutuyorsanız sizinkini de kabul etsin Yorumla
FLUME Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 0 1 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de tutucam kalktım kahvaltı yaptım. Şimdiden tutan herkesin Oruçlarını ve dualarını Allah kabul etsin 🙏
Amin sizinde orucunuzu ve dualarınızı kabul etsin Allah
Yulaf ezmesi yedim muz ve sütlü cidden bayağı tok tutuyor azıcık yememe rağmen taş gibi oldu midem
hım güzelmiş bende fazla birşey yemedim ama çok fazla içtim
Çok şükür tutuyorum 😊iyi sahurlar
sizede iyi sahurlar
Kanka niye kaynını doyurdun kendin yeseydin
Hahahah salak 😂😂
yanlış yazmışım kaynım diye yazmışım
Knka ben sana demedim hayırlı sahurlar
tamam biliyorum bana yazmadığınızı
afiyet olsun usta. Allah tutanların orucunu kabul etsin. ben gusül almaya üşeniorum yıllardır o yüzden bu sene de tutamıycam oruç.
tövbe tövbe 😂
usta ben 24 saat oruç tutsam kaç yılda günahlarımı sıfırlar
bilmiyorum
Afiyet olsun allah kabul etsin simdiden
teşekkürler sizde kalktıysanız sizede afiyet olsun Allah kabul etsin
Evet teşekkürler
rica ederim
Afiyet olsun
teşekkürler
Afiyet olsun
teşekkürler
Ziyade olsun. hayırlı sahurlar.