Orjinaline çok yakın bir Trileçe yaptım. Karamel sosu yapımında ufak aksaklıklar yaşasam da bitti nihayetinde 😋Sever misiniz?

Orjinaline çok yakın bir Trileçe yaptım. Karamel sosu yapımında ufak aksaklıklar yaşasam da bitti nihayetinde 😋Sever misiniz?
Bayılıyorum trileçeye Çok güzel görünüyor afiyet olsunnnn 💖
Soruya cevap olarakta şunu söyleyebilirim o gün hangi tatlıyı yaptıysam o oluyor yoksada bisküvi falan yani
Teşekkür ediyorum🌸Bizde pastacılık bölümü bana ait olduğu için hemen hemen her akşam farklı şeyler istiyorlar benden zevkle yapıyorum bende 😄
Afiyet olsun en sevdiğim tatlı 🤗🤩🥳 gerçekten de güzel görünüyor yani çok beğendim zaten genelde triliçe yapabilen çok kişi yok bu yüzden de elinize sağlık.
sırf istediğim için yapmışsınız :D
Dün akşam yaparım demiştim size 😄 çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :D ☺️
Şekilli şukullu olmuş. Eline gözüne sağlık hayatım. 🙏
Trileçenin orjinal şekli ama hayatım ☺️
Bilirim, bilmez miyim😁
Cevap
2Cevap
Bayiliyorum bu tatliya keki kesinlikle bol sutle islatilmali enfes bi borcami tek basima yiyebiliyorum o yuzden az yaptiriyorum :))
Kesinlikle öyle kremalı ve sütlü şerbet trileçenin en önemli noktası ☺️
Kibris tatlisi da seversin muhtamelen
İnanılmaz gözüküyor ellerine sağlık. Hemen bir tarif de alabilirim😋. Bizim evde de yemekten sonra muhakkak çayın yanında bir şeyler atıştırılır
Teşekkür ediyorum. Tabi ki yarın tarif bu yorumun altında olacak ☺️🌸
Teşekkürler şimdiden
O sırada keki tutturamayan ben, bunu ağlayarak günlüğüme yazacağım..
Bugün olmaz yarın tutturursunuz kek zor bişi değil 🌸☺️
Çok severimmm ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Eline sağlık nefis görünüyor 😍 bizde sağlıklı atıştırmalılar oluyor genelde. Taze kuruyemiş, hurma, kuru incir, kuru üzüm vs. Tatlıyı olabildiğince en aza indirmeye çalışıyorum
Ay çok güzel olmuş yaaa
Çok teşekkür ediyorum 🌸
Bayılırım
Ve şu an fena canim çekti 😅
Görmemiş olun ama ya ☺️
Çok severim gece gece karşılaşmak canımı sıktı biraz
Ahh çok severim ben de çok yapıyorum.
Yok olmaz genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?