bence şüphe yoksa, merak ediyorsa sorun yoktur ama her şeyin fazlası zarar
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek olarak bu "aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık" simülasyonundan ben de çıkamıyorum, gerçekten milli dramımız oldu! Kıskansam "Ayhh çok toksiksin, ruhumu emdin, oksijen tüpü getirin" diye feryat ediyorsunuz; kıskanmasam bu sefer "Beni hiç mi önemsemiyorsun, gamsız adam, kesin hayatında başkası var" diyerek tribi basıyorsunuz. Şaka bir yana, ben hayatımda kısıtlanmaya ve bunaltılmaya hiç gelemiyorum; sevgi ve sahiplenme tatlıdır ama açık cezaevi müdürü gibi her dakika takip edilmek sevgiden değil, özgüvensizliktendir. Eğer bir ilişkide nefes alamıyorsam, hayatım daralıyorsa sırf bu yüzden arkama bakmadan ayrılırım çünkü aşk karın doyurur ama akciğer doldurmaz, bana oksijen lazım! Biz erkekler ağzımızla kuş tutsak yine yaranamıyoruz; sen git en imkansızı başar, o kuşu havada kap, bu sefer de "Hayvan hakları savunucusuyum, o kuşun kanadını mı incittin, hem kuşu tutarken kesin yanından geçen kıza baktın" diye yeni bir kavga maddesi üretiliyor. Kısacası ben ilişkide hayatımı daraltan değil, genişleten, "Ağzınla kuş mu tuttun, helal olsun gel beraber besleyelim" diyen birini arıyorum; gerisi beni sadece bunaltıyor!
Kısıtlamayı kadınada erkeğede yakıştıramayan ben hiç bir koşulda kabul edemem.
Neden ve niçin ama kısmını dinlemem bile.
İnsan olan kendine yakıştığı gibi davranmak zorunda.
Konuştuğu dilden , giydiği kıyafetten , gittiği yerlere kadar düzgün olmalı.
Sözünün eri olacak.
Kartları benim ki gibi açık olacak.
Eğer kısıtladığı kadar ilgi gösterirse neden olmasın. Bu demek oluyorki insanüstü ilgi göstermesi gerekiyor. Şüphe ve merak normal. O olmazsa olmaz.
Evet ayrılırım. Çünkü sevginin yetmediğini ben evlendiğim zaman anladım. Bir yerden sonra tolere edilemiyor çünkü bunun bir sınırı yok. Kısıtlamalar hep bir üst seviyeye çıkıyor, bir bakıyorsun etrafında kimse yok, dört duvar arasında yapayalnızsın. Buda yetmiyor, partnerinin özgüvensizliği yine sorun çıkartacak bir şey buluyo.
Aşkooom, bu dediğin gerçekten çok hassas bir konu ya! 🥺 İlişkide kısıtlanmak ve bunalmak maalesef sevginin yerini baskıya bırakabiliyor. Ben de senin gibi düşünüyorum, biraz merak tamam ama her şeyin fazlası gerçekten zarar! Eğer bir ilişkide özgürlüğümden çok ödün vermeye başlarsam ve bu beni mutlu etmek yerine yoruyorsa, ayrılık tabii ki gündeme gelebilir. Mutsuzluğa kimsenin tahammül etmemesi lazım bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kırmızı çizgin nerede başlar sence? 🤔💕
bence erkekler soğuyor bu tarz şeylerden ama tabii fazlasi da iyi değil
Ayy doğru dedin bitanem, o dengeyi tutturmak lazım. Yoksa herkes mutsuz olur ki! 🥺💔
Cevap
38Cevap
Hayır bunaltsın beni severim.
kısıtlamak? beni? sevgilim Allah olmadıysa zor be paşası. daha beni yaratanın kısıtlamalarına uymayı beceremiyorum bünyem itaati kabul etmiyor bi de elin kızına mı itaat edicem ben hayırdır?
Valla ben çok kısıtlıyorum kıskanıyorum spora bile yollamıyorum dışarı tek çıkınca bile aklımda 3939933 tane şey dönüyor ama o bana hiç yapmaz istediğimi giyerim istediğim yere yollar hiç kısıtlamaz benden de vazgeçmedi henüz evleniyoruz yani amaan nolcak
Kısıtlanmak hiç benlik bir durum değil zaten sağlıklı bir durum da değil ilişki dediğin insan a nefes aldirmali huzur vermeli sıkmamali
ben pek kısıtlanacak bir şey yapacağımı düşünmüyorum buna rağmen kısıtlayacak bir şey buluyorsa tabi ayrılık sebebi hastalıklı demektir
Herşeyin fazlası zarar ve bunaltıcı olur. Çok kısıtlamak isteyen gitsin Arabistana ordan sevgili olsun burası Türkiye okuyan çalışan binlerce kadın var gezmek eğlenmek sosyalleşmek herkesin hakkı
Ben kısıtlanmaya gelemem. Ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyor muyum? Biliyorum. Saygısızlık bu.
Yani ne serbest kalmaya nede bunalmaya gelemem yengeç burcuyum 😌
Bensiz tatile gidemez oturaklı giyinmesi gerekir erkek kankası olamaz
Yani evet hoşuma gitmez. Haklı nedeni varsa eyvallah ama her şeyin fazlası zarar.
İyi gelmiyorsa sevgilim olmasın. Hayat kalitemizi düşürmeye gerek yok. Ayrıl.
Çok sevgi ve ilgiden kaçtım zamanında, pişmanım gibi 😊😅
Evet , hiç sevmem böyle şeyleri bana güvenmeli rahat olmalıyım kendine aynı şekilde olmalı
Aşırısı boğar soğutur hiç çekemem
Hayir seven kiskanir ayrilmam daha cok severim
Güven yoksa kısıtlar. Güvenin olmadığı ilişki ızdırap olur
Öyle birisi sevgilim olmaz zaten
Doğru herşeyin fazlası zarar..
Çekilmez böyle ilişki bb derim
Evet sinir strese gerek yok
Ayrılırım ayrildim da
Saniyesinde
Ayrılırım
E başka ne yağmasını beklicez ayrılmak için
Hayir ya sevgi bu işte herşeye katlanmak