Merhaba arkadaşlar; 7 aydır sosyal medyada tanıştığım 27 yaşında, 4 yaşında bir erkek çocuğu olan bir kadınla flört etmeye başladım. İnstagram üzerinden konuşmalarımız başladı, kendisi bana numarasını verdi; sonra Whatsapp üzerinden konuşmaya başladık. Bu arada çekişmeli olarak 3 yıldır boşanmaya çalışıyor, istinafa gittiğini söyledi davanın;
Kendisi köyde ailesiyle yaşadığı için sadece şehire annesini hastaneye getirdiğinde görme fırsatım oldu ve konuşmalar sonrasında da devam etti.
Bir gün sohbet arasında kendisine menüde ne olduğunu sordum, o da bana kısır yapacağını söyledi. Ben de oooo en sevdiğim diyerek bi tabakta ben istiyorum dedim, tamam olur hazırlayayım haber ederim dedi ve kaldığı köye giderek konum atarak evinin biraz uzağına koyarak gidip aldım.
Bu şekilde konuşmalarımız hep devam etti ve kendisi bir gün çocuğunun doğum günü olacağını söyledi, ben de ona bir sürpriz yapacağımı söyledim ve çocuğuna bir hediye aldım, yanına da bir buket çiçek yaptırarak bi poşete koyarak bulunduğu konuma koydum. O da bana gözleme yaparak önce o bıraktı, ben hediyeyi sonra bıraktım. Sonradan bana mesaj atarak neden zahmet ettiğini, çok incesin teşekkür ederim dedi.
Tam boşanmadığı için karşı tarafın bunu düşürüp karıştırmak ya da delil maksatlıyla telefon görüşme kayıtları alacağı şüphesine düştüğü için aramadığını söyledi, ben de peki diyerek arama ve mesaj olaylarını bitirdim.
Bu arada ben de boşanmış ve bir oğlu olan birisiyim, velayeti bende, ben bakıyorum;
Aslında ben pek bu gönül işlerine veya ciddi bir evlilik düşünen de birisi değildim fakat bir aile kurabilir miyim ya da biraz tanıyım belki anlaşırım diyerek çıktığım bu yolda bu şekilde bi serüvenim oldu ve devam ediyor
Size şunu soruyorum, bu kadının bana karşı gerçekte bi ilgisi var mı yoksa sadece vakit mi öldürüyor benimle birlikte? Tecrübeli kadın arkadaşların yorumları benim için kıymetlidir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer