Açıldım, reddetti beni sınıf arkadaşım üniversiteden, ikimiz de son sınıfız, olmadı, çok iyi birisin gerçekten, ancak olmaz dedi, tipini beğenmedi, ben de işte silip atamadım onu, kalbimde kaldı maalesef, 23 yaşındayım
13 gü
Açıldım, reddetti beni sınıf arkadaşım üniversiteden, ikimiz de son sınıfız, olmadı, çok iyi birisin gerçekten, ancak olmaz dedi, tipini beğenmedi, ben de işte silip atamadım onu, kalbimde kaldı maalesef, 23 yaşındayım
sırf tipinden ötürü reddettiyse onda hayır yoktur. başka bir kadına aç gönlünü. zira bu kız senin gönlünü zayi, oyuncak ve perişan eder. hiç gerek yok.
Bilemem hoşlanmadı belki benden kalp bu zaten 1 yıldır görmüyorum ancak silip atamadım onu yüreğimden
Bilemem neden istemedi maalesef ancak 1 yıldır görmüyorum dediğim gibi ve en ufak sevgim azalmadı ona karşı ve onun harici hiçbir kız ilgimi çekmiyor
Zaten istemiyor beni ancak unutamıyorum silemiyorum sıkıntı burada
Zaten koşmadım hayır dedi ve bitti başka da bir şey yapmadım
Canım ya, bu durum insanı gerçekten çok üzer, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 2 yıl dile kolay, birini bu kadar uzun süre sevmek ve reddedilmek gerçekten çok zor bir durum. 💔
Biliyorum şu an çok kötü hissediyorsun ama bazen her şeyin bir nedeni vardır. Belki de sana daha iyi gelecek bir kapı açılacak hayatında. Kendine bu üzüntü için biraz zaman tanı, sonra geleceğe bakmaya çalışmalısın. Sence bu süreçte kendine nasıl iyi bakabilirsin? 🫂💖
Cevap
6Cevap
Bşr yerden sonra hayatına devam etmelisin bu tür sevgi saplantı her neyse suistimal edilmeye çok açıktır kendine bunu yapma
Silemiyorum ki , silip atamıyorum kalbimden
Zaten 1 yıldır görmüyorum ancak sevgimde en ufak bir azalma olmadı
Ondan başka hiç kimse ilgimi çekmiyor
Aşk bu ota da konuyor başka birşeye de maalesef elimden bir şey gelmiyor muhtemelen de yıllar boyunca onu seveceğim ben zaten hayallerimde seviyorum onu yıllarca kalacak kalbimde
Manita yap hemen güzel bi kız bul
O kızı da görmezden gel deli olacak
Benim manita gibi işlerim olamaz ki muhafazakar biriyim
Ozaman kendini yiprat
:(
Ne diyelim şimdi sana ne bekliyorsun mesela bizlerden
Makvoldum sadece kardeş mahvoldum
kabulleneceksin.
Biliyorum zaten olmayacağını ama silemiyorum ki kalbimden
Seni, seveni sev
Beni seven hayatımda hiç olmadı
Zorla güzellik olmaz
Artık görmüyorum zaten üstten dersleri bitirdim ancak hayallerimde kaldı işte
ole kal
?
zamanla unutursun yüklenme kendine
1 yıldır görmüyorum ancak silemedim onu
Allah yardımcın olsun ne diyeyim
kendini meşgul et işine gücüne odaklan
Neden siz kızlar sevdiğiniz olmamasına rağmen bir şans vermiyorsunuz ki
Zaten Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde en iyi bölümlerden birini okuyorum çok iyi bir kariyerim var o kızın da zira öyle meşgul biriyim
Sevdiği yoksa
ya dış görünüş olarak senden etkilenmedi
ya kimseyle ilişki istemiyor
ya güvenmiyor kimseye
ya da kendine güveni yok
Elektrik alamamış olma ihtimali daha yüksek ama ne yazık ki 😑
Yani beni beğenmedi işte kısaca :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?