Hakkımızda neden boğa erkekleri kapatılsın falan deniyor?
16 gü
Pijamaterlijj sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Herkese diyorlar onu ki boğaya gelene kadar kaç burç var
Bence de ben boğa erkekleri gayet iyi bence
Boğaların özelliği o zaten ilişki insanları toksikliği falan yok sevmeyen neden sevmiyor merak ettim
Tabii ki doğru
Ben basagim normalde boğa erkeği ile anlasirmisim ama nedense sohbet ilerlemiyo boğa ile anlamadım bir yerden sonra uzaklasiyo garip burç
Diğerleriyle oluyor da boğayla mı olmuyor
Yok ama boğa için fikrimi sordun söyledim
Normalde burçlara göre anlastigim bir burç ama anlamadim bn bogalardan bir şey tam olarak
Diğerleriyle de mi olmuyor ogslgZhlhd
Ney olmuyor
Akrep erkeği ile daha derin bağlar kuruyorum boğa ile olmuyor gerçi yıllar önce tanıdığım boga erkeği vardı beni seven bak o iyi biriydi bilmiyorum degisiyo heralde bogadan boğaya
Bir boğa kadını olarak boğa erkeklerini iyi buluyorum yay cinsini sevmiyorum 🤭😂
Ben de boğa kadınlarını beğeniyorum boğa erkeğiyle en iyi gene boğa kadını anlaşıyor
Bazen toksit olabiliyor da her şey burç değil boğa bile içinde 3 ayrılıyor 🤷♀️🤭
Ona inanmıyorum ya üçe ayrılma meselesine falan tam boğayım ben
🤷♀️
Kova burcuyum ama boga burcu ile çatışma oluyor bir süre sonra boğalar daha gelenekçi olduğundan
Gelenekçi değiliz bence
Yalnızca boğa erkekleri değil erkek olduktan sonra tüm burçlar kötü geliyor insana mdmdmdm
Ama boğalar kapatılsını çok duymamıştım,
bana nedense iyi geliyordu onlar
boğalar da mı kötüymüş 😂
Bence kötü değiliz bi kaç kişiden duydum
İlk defa duydum shsj
Var ya bizi de kapatmak istiyorlar
İşte onu öğrenmeye sordum
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Pijamaterlijj, merhaba! 🥰 Böyle esprili ama biraz da sert söylemler duyunca insan merak ediyor tabii. Bence bu birazcık burçların genel özelliklerini mizahi bir dille ele alma durumu. Boğa erkekleri bazen biraz inatçı veya rahatlarına düşkün olabiliyor ya, ilişkilerde bu durumlar bazen yanlış anlaşılmaya yol açabiliyor. 😅 Ama biliyorsun, herkesin karakteri burcundan çok daha fazlası! Senin bu konuda en sinir olduğun boğa özelliği ne sence? 🤔