Astroloji & Burçlar Boğa burcu kadınları sizce nasıl oluyor? Sudde46 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karakter olarak nasıl insanları seviyor ve özellikleri nelerdir. En çok dikkat çeken özelliği nedir sizce? Boğa burcu kadınları sizce nasıl oluyor? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Oğlak +1 yıl En çok kıskanç olmaları dikkat çekiyor Hayatımda gördüğümüm Boğa kadınları için söylüyorum Ufacık bir kıyafeti bile kıskanabilirler Herşeyin lüksünü isterler Sadeler zevk sahibi oldukları tartışılır İyi yönleri sıcak kanlı olmaları 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. genellikle düşünceli olurlar.. sevdikleri zaman da tam severler..biraz kıskançlık olabilir ama ben buna sahiplenmek diyorum..sevdiklerini düşünür yanında olurlar..zeki ve aynı zaman da plancı detaycı olurlar..boş konuşmayı sevmezler...ve genellikle soğudukları zaman bir daha sevmezler.. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl İyiyiz hoşuz çoh da güzeliz taam mı😂 daha iyisi gelene kadar en iyisi biziz😂😂 gelince haber verin tahtı devretcem 0 0 Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% Boğa +1 yıl Ben pek anlasamam 0 24 Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Neden? Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Gereksiz kasıntı tipler Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Ne alakası var Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Sen sordun ben söylüyorum Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Sana göre hepsi aynı değil bence Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Geneli gergin özgüvensiz tipler Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Gerginler evet ama insanlardan dolayı durduk yere değil Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl İnsanlar bir onlara kötü 😂😂 Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Onlar sadece tepki gösteriyor o yüzden katlanamıyorlar o kadar sabırlı değiller Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Sen boğasn mı 😂 Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Evet Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Belli 😂 Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Sen koç falan mı Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Nerden anlaşılıyor? Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Boğa 😂 Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Sen demi boğa burcusun Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Ben yazdıkça yine geriliyorsun ordan belli 😂 Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Evet bende boğa Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Sen demi gerginsin Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Boğa erkekleri kadınların aksine çok eğlenceli tiplerdir Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Bence tam tersi Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Peki😂 Yorumla Sudde46 Terazi +1 yıl Kasıntı demelerinde ne haklısın şu an fark ettim Yorumla TuranTrk Boğa +1 yıl Boş yapmıyoruz Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı. Kalbi güzel değilse gerisi çöptür 0 0 Yorumla