Heryerden engelleyen erkek ve hala seven kız?

Kızlar selam. 1 yıllık bir ilişkim vardı. Son aylarda ben tutmaya çalıştım. Bitmeden bir gün önce “seni seviyorum” deyip ertesi gün bitirdi ama hep ayrılmak istiyordu. İlk zamanlarda ben istiyordum, o tutuyordu. İlişki bitti, aklınıza gelebilecek her yerden engelledi bir anda. Spotify ortak playlistimiz vardı, oradan, Spotify, YouTube dahi ya her yerden. Bir anda düşüşe geçtim çünkü haftaya buluşma planımız vardı. Meğerse o kafasına çoktan koymuş. Ben de biliyordum ama bir anda onsuzluk vurdu. Gece gündüz konuşurduk çünkü. İşin komik tarafı 2 günde flört yapıp manita yaptı. Kişisel olarak anlaşamıyorduk ama ağır şeyler yaşamıştık. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Şimdi 4 ay oldu, hâlâ engelliyim. Her gün ölüyorum sanki. Sonra kendime kızıyorum, bazen takıntı mı diye. Sanırım aşk. Onunlayken de ne dese tamam diyordum, acı çeksem dahi. Çünkü o ise sevgilisiyle. Ben 26, o 21 yaşında daha bu arada ama konuşmaları hiç öyle değildi. İşin ilginç yanı şu anki kadın 30’larında ve onunla ilişkisi var, motor falan kullanıyor. Kızlar lütfen ciddi yorum yapın, lütfen verimli olsun. İki çok büyük hata yaptım. İlişki bittikten 2 ay sonra her gün ona bakıyordum. Dayanamadım, yazdım. Bir sürü şey, “Bende de bitti, keşke seni tanımasaydım.” tarzı çok ağır şeyler söyledim. Sonra engelledim. Bir 2 ay daha geçti, hâlâ ilk günkü gibi. Dün gece yine yazdım canım gibi. “Yazma.” falan dedi, engelledi. Artık cidden ölmek istiyorum. Ben bu değilim, değildim. Aşık oldunuz mu hiç önce? Cidden yoksunluk, kimlik kaybı, bağ çözülmesi çok ağır geliyor. Çok zorlanıyorum. Çocuğun burcu İkizler, yükselen Aslan. Ben Terazi, yükselen Akrep ama tamamen Akrep özellikleri taşıyorum. Şu anki manitası da hem 30’lu yaşlarda hem de İkizler burcu. Benimle hiç anlaşamazdı ama onunla buluşuyorlar falan. Beni tamamen unutmuş, sevmediğini çok iyi biliyorum ama artık kendimi tanıyamıyorum. Çok denedim insanlarla tanışmayı ama her şey onu anımsatıyor. Lütfen ciddi yorum yapıp yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Heryerden engelleyen erkek ve hala seven kız?