Aşk İlişkileri Bir erkek neden daha önce sevdiği bir kızı engeller? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor engellemis beni çok umrumda ya sanki Bir erkek neden daha önce sevdiği bir kızı engeller? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Engellemişse bitirmiş demektir sebep budur 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Umrunda olmasa sormazdın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yaptıgı seyin anlamını öğrenmek ne zamandan beri umursamak oluyor? Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Bende kendimi engellettirdim demekki bıkmış senden 0 0 Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Umrunda olmasaydı burada soru paylaşmazdın 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başka birini bulmuş ya da artık yeter demiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Engellemişse bitirmiş demektir sebep budur
Umrunda olmasa sormazdın
yaptıgı seyin anlamını öğrenmek ne zamandan beri umursamak oluyor?
Bende kendimi engellettirdim demekki bıkmış senden
Umrunda olmasaydı burada soru paylaşmazdın
Başka birini bulmuş ya da artık yeter demiştir
Kafası gidiktir.