Onu sevdiğimi biliyor. Bana hiç şans vermedi konuşmadı bile. Ne zaman yazsam engele atardı. En son doğum gününde yazdım okudu yazmadı ve engele atdı. Az önce gördüm engelden çıkarmış yazdım iki kez okudu yine yazmadı. Ama azda olsa ilgisi var hiss ediyorum eskiden okuduğum üniversitede çalışıyordu yanına gidip itiraf bile etdim. Sizce amacı ne? Ama çok ağırbaşlı ve kızlara yüz vermeyen biri
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Biri beni engelleyip çıkarır sonra yeniden eklerse o insanla bir daha işim olmaz.. Kararsız insanları sevmiyorum.. Fevri davranıp bu hareketleri yapanlar bence çocuk daha.. ve saçma..
013 Yorumla- Soran+1 yıl
29 yaşında biri neden böylr yapsın ki
- +1 yıl
Kusura bakma ama karakter yerine oturmamış.. 😏
Kavga etsende takipten çıkarmak ya da numara silmek nedir yaa.. sinirim geçti sonra yeniden ekliyim.. demekki yanında olsan tokadı bascak, ya da ağzına geleni sayacak sonrada pişman oldum özür dilerim mi? Bana göre değil açıkçası.. - Soran+1 yıl
Biz hiç konuşmadık ki... Hiç şans vermedi bana. Benden 8 yaş büyük. İnsanlarla muhattap olan bir tipde değil beni engellemişti bir baktım çıkarmış ( amacını bilmiyorum çok garip biri
- +1 yıl
Peki seni engelleme sebebi nedir? 🤔
- Soran+1 yıl
Bilmiyorum ona çok yazıyordum karşılıksız seviyordim onu. Hiç bir şey konuşmadık nede yazmadı. Okuduğum üniversitede çalıştığında yanına gidip itiraf bile etdim. Geçen gün doğum gününde yazdım görüldü atdı ardından engele... Bugün baktım çıkarmış ama başka da bir şey yapmıyor
- +1 yıl
Bu kadar mı seviyorsun?
Adam hiç çizgisini bozmamış sana karşı.. İstemiyor demekki.. belki sevgilisi vardır hesabı o kullanmaya başlamıştır ve engelli olduğunu görünce açmıştır engeli.. olabilir mi? Olabilir bence.. - Soran+1 yıl
Hayır sevgilisi falan da yok çok iyi tanıyorum araştırmıştım zaten
- +1 yıl
Tamam o zamanlar yoktu.. belki şimdi var..
- Soran+1 yıl
Yok eminim, bu çocuk çok gizemli biri yaptığı şeylere anlam kazandırmak çok zor 😕
- Soran+1 yıl
Vhatsaptan engelden çıkardı sosial medyadan değil ben yazdığım anda okuyor ama bir şey yazmıyor
- +1 yıl
Daha önce reddedildin.. Bence yine reddedicek ve yine sana karşı kayıtsız kalacak.. Bence üzme kendini hiç..
- Soran+1 yıl
Tamam (
- +1 yıl
Sadist biri bu.. Bi kerede kol kesse sende yoluna baksan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Kafası karışık demekki
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne amaçla engelden çıkarır ki? Sence yazsammı
- Soran+1 yıl
Yazdım ama görüldü atdı (
- Soran+1 yıl
Evet (
- Soran+1 yıl
Tamam 🌸
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek neden onu seven kızı engelleyip sonra engelden çıkarır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi