Kızlar neden arkadaşlarından sevgilisini gizler.

Merhaba;

5 aylık bir ilişkim vardı ve dün bitti, daha doğrusu sevgilim bitirdi,

saat 16:00 gibi buluşucaktık, ve o saate kadar 20 30 gün önce tanıştığı kpss kurs arkadaşının evine gidicekti, ve benden onlara bahsetmemiş, yani sevgilisi yok diye biliniyor, neyse saat 14:00 da onun olduğu lokasyonda bulundum ve kendisine sürpriz yapıcam ben geldim aradım bakmadı telefona, mesaj attım işte burada mısın bir süre bir kaç mesajdan sonra evet buradayım vs. neyse, aradım mesajı alır almaz bu defa bakmadı saat 16 ya kadar hiç aralıkjsız aradım biliyorum çok abarttım ve oda belkide bu yüzden bakmadı ama, insan işte sonra, mesaj attım ben geldim bu saatten sonra bekliyorum vs. cevap yok, kız arkadaşını aratıyorum cevap veriyor, işte ulaşamadım dedim sen ara, sonra kızların yanında benimle telefonda konuşmuyor gizli saklı kısık sesle bir konuştu konuşamıyom vs. saat 18:00 oldu buluştuk onları yolladı gönderdi neyse, eve dönücez ve ben o kadar kötüyüm ki tele bakmıyor cevap yok mesajlara cevap yok salak gibi o saate kadar beklemişim dedim o s.sizleri benden daha çok mu değer veriyorsun ve o bayanların yanında erkek de vardı bu yüzden bakmadın bu zoruna gitmiş olacak ki ayrılma kararı almış. bir insan bu kadar çocukça davrana bilirmi? ben özür beklerken. yani sevdiğine seveceğime pişman olmakla beraber, acı çekiyorum bu duruma düşücek ne yaptım ve evlenmeyi düşündüğüm hee, bir bakıma diyorum evlenmiş olsam yine anlaşamicam ama, içim yanıyor içim acıyor, bu belki geçici ama ne yapsam ne etsem aklıma geliyor, sizin tavsiyeniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
senin onu ciddiye aldığın gibi o seni ciddiye almıyor, ve bulundugu ortamda başka birini bulurum diye senin varlıgını hissettirmiyor, emin ol o ortamda herkes kendisi ile ilgili durumları anlatmıştır işte evliyim, sevgilim var nisanlım var vs. kız arkadaşın ise kimsa olmadığını söylemiş durum oyle olurkende sende arayınca olay cereyan etmis. Kısaca sunu söyliyim bitmiş olması senin açından çok olumlu zira bu durumu daha sonrada yaşabilirsin eğer hayatında bir insan varsa 1 gün olsa bile paylaşır
Kızlar neden arkadaşlarından sevgilisini gizler.