Bir kız ilişkisini niye gizler?

kısa süre önce biten bir ciddi bir ilişkim vardı, yaklaşık 3 ay sürdü.. kız arkadaşımla ciddiydik benimle beraber olduğundan ailesinin bile haberi vardı... evden dışarı çıktığında annesi kızının benim yanımda olduğunu biliyordu, son zamanlarda kzıda bir değişklikler farkettim nereye gitsek orda burada görünmeyelim reklam olmaya gerek yok, facede fotolarımı beğenmiyor yorum yapmıyor... faceye fotoğraf yüklediğimde bunu mesaj olarak beğendiğini söylüyor... beraber fotoğraf çekilmek istemiyor...yok yürürken elimi tutma bana sarılma ve buna benzer tepkiler almaya kalktım... kızın benimle olan ilişkisini birinden gizlediği şüphesi beni sardı, hatta gece uykularıma bile girmeye başladı... kıza soruyorum bak aklında biri varsa şimdi burada ilişkimizi sonlandıralım.. beni boşuna uğraştırma dedim, böyle dememe rağmen hayır senden başka bir ilişkim yok dedi, ilişkimizin ilk başlarında benden önce çıktıkların oldumu diye sorduğumda oldu ama bitti dedi, ama sonradan benden gizlediği bir ilişkisi olduğunu öğrendim, ama devam ediyormuydu onu bilmiyorum, ama o kişiyi bana söylememişti... bir yere gezmeye gittiğimizde kalabalık yerlerde dolaşmayalım, insanların az olduğu yerlerde gezmek istediği için böyle bir şüpheye düştüm ve bu şüphe yüzünden ayrıldım...

SİZCE HAKLI DEĞİLMİYİM?
Güncellemeler
+1 yıl
sanırım bu kız beni yedekte bulunduruyordu... iki erkeği birden idare ettiğini düşünüyourm..
Bir kız ilişkisini niye gizler?