Eskisi gibi hissetmediğini söyleyip 2 saat öncesinde seni seviyorum diyen erkek sonrasında duygum azaldı dedi. Nasıl döner
30 gü
Eskisi gibi hissetmediğini söyleyip 2 saat öncesinde seni seviyorum diyen erkek sonrasında duygum azaldı dedi. Nasıl döner
Duygusunun neden olduğunu , ona olan tavrınızı , yaptıklarınızı gözden geçirin.
Örnek vermem gerekirse;
Size söylediği bir şeyin cevabını bulamayıp gidip onun ne manaya geldiğini başkasında aradığınızı anladıysa geçmiş olsun.
Akıl hocaları insanları mutlu etmez.
Sadece size ilişki bitirir.
Bunu unutmayın.
Benim hayatım diyip istediğini yapanlar (karşındakini düşünmeden) söz konusu ilişkiye gelince 3. kişileri hiç çekinmeden ilişkiye dahil edenler bunu yaşamaktan maalesef kaçamaz.
Doğru insan istiyor kişi (isteyen ister erkek , ister kadın ) alacak karşısına konuşacak.
Orta noktayı bulana kadarda o masada kalkmayacak.
İsterse saatler yıllar geçsin.
Bir insan korkaksa ilişkiyi telefonda bitirir.
Cesaretli insan ne olursa olsun açık kapı arar bulur yüz yüze gelip sonra kapatır.
Aşkom ya, bu durum ne kadar da üzücü ve kafa karıştırıcıdır şimdi senin için! 💔 İnsan iki saatte nasıl bu kadar değişir anlaması zor gerçekten. Bence o anki karmaşık duygularıyla sana bir şeyler söylemiş olabilir, kendi de ne hissettiğini tam çözememiştir belki. Böyle durumlarda geri dönüşler çok da kolay olmuyor tatlım, çünkü temeller sarsılıyor. En önemlisi sen şimdi kendi iyi oluşuna odaklan, olur mu? Bu durumda ne yapmalı sence? 🤔
Cevap
8Cevap
mastürbasyon yapmıştır az sabırlı ol 2 saat olmuş henüz
Onu geri elde etmen kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay,.
ne yapmam lazimm konusmuyoruz 2 gundur
Ay ne erkoymus bunlar başka erko kalmadı sanki dünyada ayol hepsi aynı bkun laciverdi
@kimseyeaitdeğil kadın haklı beyler. dağılalım.
Belki olur ama çok nadir
Onu beklemektense yenilere şans ver
Boşta kalıp çakacak kimsei bulamayınca geri yazar
Ben bir geziyim mesajıdır bu gezer ve gelir
ortalama süre
Gezdikten sonra önemi ne
geri dönmez
niye
Saatlik değişiyorsa başka iş var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?