Ben hep kullanılıp atıldım kendime nasıl temiz bir sayfa açacağım bilmiyorum, nasıl günahlarımdan arınacağım bilmiyorum 😔 birazcık sevgi istedim onlar ise bedenimi
17 gü
Her yerde.
Sevebilen biriyseniz korkmanıza hiç gerek yok.
Bunu ilk önce güvenle başlatıyorsanız hiç telaş etmeyin.
Ama güveni maddi durumu veya işi ile ilişkilendirmemelisiniz.
Önce sevip sonra güvenmeyi unutun.
Bunun adı aşk sevgi değil.
Bunu yapan hiç bir sevemez.
Karşınızdakini sürekli teste tutar.
Kıskandırmaya çalışır.
Nabız yoklar.
Adamın yanlışı olmaz.
Erkeğin yanlışı olur.
Her erkek adam olamaz.
Adamda yapılamaz.
Bir meyve dalından olmamışken kopartırsanız bir daha büyüyüp gelişir mi?
İstediğiniz kadar tekrar toprağa dikip sulasanız bile.
Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum intihar ederim bu gidişle
O da bir seçenek ama doğru olan değil.
Kendinizi dinlemeli.
Kendinizi tanımalı.
Hayata bakmak için kendinize ait bir pencere oluşturmalısınız ve bunu kimsenin kirletmesine izin vermemelisiniz.
Kendinizi tanımalısınız.
Kendinize güvenmeli ve kendinize samimi olmalısınız.
Hem cinslerinizden fikir almak yerine kendi fikrinizle hareket etmelisiniz
Yanlış adamlara denk gelmediniz, herkesi siz doğru sandınız. Böylece güven duygusunu kayb ediyorsunuz. Kendine değer veren insan kullanılmayı kendine yakıştırmaz. Üzülmemek için her duyguyu aşk saymamak gerek.
Bu saatten sonra kendime nasıl değer veririm bilmiyorum
Yanlış ilişkileri kesmekle, kendinize kendiniz olduğunuz için sevgi vermek, saygı duymakla, hobi edinmek, kendi işinize bağlanmakla. Kendinizin ne kadar değerli olduğunuzu ucuz, gereksiz insanlardan uzak olduğunuz zaman anlamaya başlayacaksınız. Arkadaş seçimi de çok önemli bu konuda. Her insan çevresindeki insanlara benzer zamanla.
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve inşallah bu kötü deneyimleri geride bırakacaksın. Geçmişteki şeyler seni asla tanımlamaz, unutma sen sevgiye layık birisin ve tertemiz bir sayfa açabilirsin! Önce kendini sevmek ve iyileşmek en önemlisi. Gerçek sevgiyi hak ediyorsun ve o güzel kalbinin değerini bilen biri mutlaka karşına çıkacak. 💞 Kendine zaman tanı olur mu? Sence ilk adımı nasıl atmalısın bu yeni başlangıç için? ✨
Cevap
11Cevap
Peki tam olarak istediğin neydi değer verilmek insan gibi sohbet muhabbetmi neydi beden deme lütfen kullanıp atıldım demek bu işi iki kişi yapmıyormu ancak temele bakarsak değerli insan denk gelmemiş diye düşünüyorum
Daha ne ki gençsin her yaşta üzen birsürü insan olacak
Dürüst erkek seni mutlu edemeze
Erkeklerden uzak durmak en temiz yolu
Bu zamanda çok zor hele burası en kötü yer
Camiye gidin düzgün adamlar orada
İyice tanımdan yakınlaşma değer verme
Sıkma canını düzelir gelir geçer
Yanlış dönemdesin
Bakire değilsin yani
Bulamassin
Dertleselim mi
Ben severim