Hem tatlı hem de cazibeli bir kadın ama tipi o kadar güzel olmasa olur mu yoksa dış güzellik her şey mi sizin için dürüst cevap verin lütfen 🎀

Aura dediğimiz diğer tabirle çekicilik dediğimiz olay sadece dış görünüş değil ki yani bazı kadınlar aşırı güzel olmaz ama tavırları, duruşu bakışı ona çok ayrı hava katar ve insanlara çekici gelir yani her şey sadece dış görünüş değil elbette.
Dimiii
Kesinlikle.
Güzellik herşeydir kolpasını kim yayıyor ya etrafa , anlaşabiliyorsak iki taraf da anlayışlı saygılıysa mevzu biter tıp tabiki önemlidir ama şöyle bakımlı olduktan sonra zaten her erkek yakışıklı her kadın güzel oluyor
Evet çoğu erkek öyle diyo 🥲güzellik güzellik güzellik sanki kendileri bret pit te ancelina colilerini arıyorlar maymun onlardan daha yakışıklı bir de güzel olsun şöyle olsun bakımlı olsun cilveli olsun derler önce sen bi aynaya bak sen öyle bir kadını hak ediyon mu ki istiyon valla sinir oluyorum böyle insanlara manavdan meyve seçiyorlar gibi kız seçiyorlar
Öncelikle sakin ol, bahsettiğin şeyler bir kesimde gerçekten var ama o kesimin tam anlamıyla gerekli olgunluğa ulaşmadıkları açık benim gördüğüm genelde öyle tiplerin ilişkileri uzun ve sağlıklı olmuyor üstüne üstlük insanların modunu düşürüyorlar. Bu kızlarda da var biz onlara kendi aramızda" Kezban " diyoruz ve umursamayıp yolumuza devam ediyoruz :)
Hihihi kezban mı aaa kezbanlara ayıp😄
Dürüst olmamı istersen erkeklerin %98 kadın olsun yeter der. çünkü amaçları bedava cinsellik yaşamaktır.
ama gerçekten kalbe değer veren kişilere denk gelirlerse, o kadını her şekilde severler.
Yaaaa Yüzde iki çok azmış 🥲
Dış güzelllik her zaman ilk bakılan şeydir. Ama sonrasında benim kadınım olabilecek potansiyeli var mı ona bakarım.
Evet doğru dedin sen bunu hak ettin en iyi cevap olarak seçicem😄
Rica ederim🤗
Cevap
26Cevap
Tatlı ve cazibeli
Güzellik geçicidir ama bunlar bir nebze çok uzun sürer
Dimiii🤗😄
Fotodaki sen misin gerçi önemi yok bana nasıl yaklasirsin ona bakardım bir güzel muhabbet bir uyum varsa aramızda senin her türlü giderin var
Yok fotoğraf taki ben değilim o fotoğraftakindan daha güzel evet bencede sohbeti sarmayan muhabbet ederken sıkıldığın insan dünya güzeli olsa kaç yazar
Yapay zeka yaptı bunu ben daha gencim bu yaşlı😄
Erkek öyle aşırı derecede bir güzellik beklemez. Zordur çok güzel kadını taşımak.
Evet😄😏 çok zorrrr🤗
Dediklerin varsa çokta güzel olmasına gerek yok
Evet var her şey ama tip çok mu önemli onu merak ettim🤗
O kadar da değil özgüvenli ve cilveli bir kadın için çok güzel olması aranmayabilir normal olsun yeterli
Ben dört dörtlük bir hatunum 🤗
Süper 😉
Kadın doğruya inansaydı yalan söyleyenin peşinde koşup hayatını çıkmaza sokmazdı.
O nedenle doğruyu merak etmeyin.
Dış güzellik her şey değil ama o içtenliği yansıtabilecek kadar mütebessim ve bir o kadar da güzel olması benim için önemli
Her şey. En azından eline yüzüne bakılır olması şart
Tatlı ve cazibeli kadın zeka olarak da iyi durumdaysa gayet olur
Kadın için nasıl dış önemliyse erkek içinde önemlidir bunu tek cinsiyete indirgemeyin
Cevap hayır ama evet diyen adamın da tipinin çok iyi olması gerekir. Beyler siz bu kadar kötüyken tip olarak herşeyi tam olsun demeniz gülünç🤣
Fizik daha ön planda cinsellik için ama ciddi in değil
Öyle tip insanlarla asla işim olmaz zaten direk engellerim asla benim gibi bir hatunu hak etmiyor 😌
Evet 🤗
Sorun değil , zeki olsun ve fiziği harita gibi olsun , dağlar ovalar tepeler
Yanıtlamam
#hayatbosm
Bak ya sen gıcıklar kralı mısın bunu yazarken bile yanıtlamış oldun ama farkında mısın😄
Evet kralıyım 😃😃😃😃😃
çoğu erkek dış görünüşe önem verir
Evet maalesef🥲
Değil, yağmurlu havada su vermeyiz
Nasıl yani susuz mu kalayımm
Yüzüne bakıliyorsa olur
Bakıyorlar bana o zaman olurr😄
Dış güzellik önemli ama her şey değil
Evet😄
bakımlıysa dert etmem
Sırf inat sana bakımsız olucak🤣😄
ben yaparım :D
Sen bakımlı aşko kuşko olll😄😂
sen pısmısın :D
Heee çokkk🤣
Öyle böyle değil
allah allah nasılmıskı o :D
Hahaha 🤣şaka yapıyommm ciddiye mi aldınn
kokun geldı burnuma :D
Hahaha 🤣yeni doğmuş bebek gibi kokuyomm dümii🤣😂
evet nefesım daraldı D:
Yuppi son nefesini veriyon muu şu boş kağıdı imzala hayranınım sadece asla başka bir şey den değil 🤣😂
ımzaladım sana kalan 2mılyon tl borc hayırlı olsun :D
Yaaaa yuppi senden bir hatıra🤗😇
Olur ya neden olmasın hersey tıp değil
Dimiii🤗
Kendin ol gerisi olur
Zeka da varsa okey ya
Bence cazibe önemli normal tipte olsa da olur
Tip önemsiz
Dimi🤗
Vallahi önemsiz mesela ben seni net hiç gördümmü
Hımmm 🤔görmedin 🤗herhalde
Ama sen benim tatlı belam değil misin
Hihihi🤭 evet😄 🤗
Demek ki tip önemsiz 😂
İvittt🤗
Kurban olurum sana
Hihihi🤭 olll🤗
Sana değer ki🤗
Yuppi 🤗
Ne oldu başımın belasu
Hiç mutlu oldumm🤗
Senin gelişinde beni mutlu etti
Yuppiiii🤗
Canımsın 🙃
Hihihi🤭 utandım
Kıyamam kuzuma ben ya sen çok tatlısın
Hihihi miyav 😸
ben güzel kadın severim. sevdikçe de sevesim gelir
Iyyyy🤢midem kalktı
İkisi yeterli.
Hangisi
Tatlı ve cazibeli
Yaaa dimiii🤗bencede
Cezbetsin ;)
Kimiii
Erkeğini...
Evet
Görsellik ve işve önemli. İyi giyim ve arzulu olsun.
Timamm hemen aralardan seçiyimm elma ya bu 🤣birde elma ister gibi şöyle şöyle olsun diyo
Mümkünse Penti'den alsın çamaşırları.
Lazerli olsun :)
Hahaha timamm timamm hemen araştırıyomm🤣
Özel serisi bak.
🤣🤣
;) prive...
Güzel olmasa olur
Evet olmasa da olur
G. tu güzel olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?