Son zamanlarda biraz ilgisizleşti ve bu beni bırakmaz, seviyor, başkasına bakmaz kafasına büründü. Ablam da durumlarını gizle, ondan atma ya da gizemli davran, merak etsin, ‘Bu kızın sesi çıkmıyor, ne yapıyor?’ desin dedi.
26 gü
Ablan evli mi bekâr mı veya bunları yaparak bir başarı elde etmiş mi? İlgisizleşen ve soğuyan taraf kadın veya erkek fark etmez sen önünde kırk takla at yine de dönüp bu ne yapıyor diye bakmaz
Bak bi taraftan ilgisi var gibi arada durum filan paylaşıyorum yazıp ediyor bi taraftan da ben emniyetin paylaşımlarını beğendim diye geçenlerde kızdı kendisi de polis ya arayış içinde misin dedi kızdı sonrada ben kendinin hesabında ona cilveli yorum yapan kıza mesaj atınca kız da bana sende herkesle konuş görüş dedi birde üstüne sonrasında ben kıza yazdıktan sonra bu birden beni engelledi her yerden bir daha benim özelime karışırsan sıçt…. bo.. dahi göremezsin dedi engelledi 1 hafta sonra geri kaldırdı engelimi bi yandan da hayatına karışmamı istemiyor bir yandan da ben tayin istedim filan dedim kandırdım bozuldu inanmadı da sende o yürek yok gidecek dedi bi taraftan da yolculuğa gidicem ailemin yanına saat kaçta gidiyorsun filan diye sorguladı her şeyi çözemedim ben bu insanı söylemeyince de kızdı filan amacı ne anlayamadım bi türlü hep kafası farklı gibi bi taraftan soruyor sonrada beni ilgilendirmez diyor çok garip
O izin vermese hiç kimse ona cilveli yorum yapamaz bu bir, ikincisi seni de elinin altında tutuyor
Hayır bi taraftan beni engelledi ben kıza yazınca benim hayatıma karışma diye bir hafta sonra geri açtı engeli sonrasında benim gideceğim otobüsü saati soruyor ben araya laf katınca sinirleniyor neden söylemek istemiyorsun diyor sonra bende başka bir şey anlayıp bi arkadaşla gidiyoruz demişim sonra kızdı hani otobüsteydi dedi yalancı dedi sonra tayin olayında bakmak istedi gerçekten isteyip istemediğime sonrasında telefonumu aldı baktı istememişsin sende o yürek yok haha dedi güldü hani bi taraftan da gerçekten isteseydim bozulacakmış gibi çözemedim ben bu çocuğu valla
Aklını karıştırıyor sadece yoksa seni istemiyor bunu anla
Aşkooom, anlıyorum seni ya, bazen insan kendini garantiye alınmış hissedince çok kötü oluyor! 😔 Ablanın dediği "gizemli olmak" aslında bir noktaya kadar doğru olabilir ama bence asıl önemli olan senin kendi hayatına odaklanman ve değerli hissetmen. Enerjini sadece ona harcamak yerine, kendini mutlu eden şeylere yönelirsen, emin ol o merak edip daha çok ilgilenmeye başlayacaktır. ❤️ Sen bu konuda nasıl bir denge kurmayı düşünüyorsun? 🤔
Cevap
2Cevap
Haklı
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?