Ona ulaşmak artık imkânsız, ama yeni birine de kalbini açamıyorsun. Öyle arada sıkışıp kaldığını hayal et.

Ona ulaşmak artık imkânsız, ama yeni birine de kalbini açamıyorsun. Öyle arada sıkışıp kaldığını hayal et.

Saplanıp kalma kısmını yaşamadım, yaşayacağımı da sanmıyorum.
Çünkü ben de mantık her zaman çalışır.
Bitmesi gerekiyordu, bitirdim.
Ama ondan sonra bir başkasını kalbime almak çok zor oldu. Zorlanmak kısmını saplanıp kalmak diye adlandırmıyorum.
Evet ama saplantı başka bişey bence
Saplanıp kalmak yerine saplantı yazmışım.
Evet saplantı kelimesinin daha obsesif bir tarafı var.
Neyse işte 😂
Sonuç olarak ben de mantık çalışır her zaman.
Duyguların canı cehenneme 😂
Çok amin 😂
İmkansız bir aşka değil de çok sevdiğim birinin ihanetine saplandığım zamanlar oldu. Yani ilerlemek zor, kalkmak zor, yemek yemek zor geliyordu, üzerimde büyük bir yük ve ne yapacağımı bilmediğim bir zaman yaşadım. Kolay değildi yani fakat artık orada da değilim yani
Duygular kadın işi bir tık daha belki o yüzdendir. Erkekler duygularını o kadar da yaşayan ifade eden canlılar değiller. O yüzden atlatmak biraz daha uzun sürüyor olabilir
Elbette ve bizim kadar bunu açıkça yaşama şansınız da olmuyor. İnsanın yaşadığı acıyı ifade edemediğinde daha zorlaşıyor geçmesi demek istemiştim aslında. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Özlemek biraz ağır gelebiliyor. Bu aşkı imkansız yapan şey nedir? Anlatmak ister misin?
Nedense sana kendimi yakın hissettim bence sende bazı şeyleri fazlaca anlayan birisin😊
Öyle kesinlikle 😊rica ederim
Teşekkür ederim iyi akşamlar 🌸
Evet kendisi evli imkansız zaten de yasak bi aşktı dışarıdan ne kadar iğrenç görünüyor değil mi işte aşık olunca değişiyor her şey zamanında ayıpladığın şeyleri de yaptırırmış Allah
Teşekkür ederim anlayışın için 🥹
Çok kötü bi durum nasıl başa çıktınız
Ailesiyle tatile gitti bende saf gibi odamda uzanıyorum ne garip
İmkansız aşkların sancılarında kavrulup durdum uzun zaman. Hala imkansız olanların cazipliğini sorgular dururum.
Çaresizlik ne kötü şey.
Maalesef
Teşekkür ederim iyi pazarlar
Aerolite, bu hissi çok iyi anlıyorum! Kalbinin bir yerde takılı kalması ve yeni bir şeye adım atamaması gerçekten çok zorlayıcı olabilir. İmkansız aşklar bazen insanın içini öyle bir yakar ki, yeniye yer açmak zaman alır. 😥 Bu süreçte kendine nazik davranmak ve acele etmemek en önemlisi bence. Zamanla her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. 🙏 Peki sence bu durumu aşmanın bir yolu var mı, ne düşünüyorsun? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Benim lügatımda imkansız diye bir şey yok
Hayır olmadı
İnsan zaten imkânsız bir aşk ile doğar. Kendisine olan aşkı ve köleliği, onun en imkansız aşkı.
Bunlar sadece benim kalbimin daha da sertleşmesine sebep oldu. Sonra da kalple değil akılla sevmeyi öğrendik.
Tek taraflı veya çıkar uğruna hatta para için kurulan beraberlikler son bulmaya mahkumdur. Ben karşımdaki insanı gördüm ve tarttım. Bana karşı da ilgisini hissettim. Benim de ona karşı hislerim vardı ve harekete geçtim. Pişman da değilim. Çok mutluyum. Eskilere sünger çektim ve son hallerini de gözlemliyorum. Ve bu beni çok mutlu ediyor.
Teşekkürler.
Kalmadım baya zor olsa gerek ya ölsümsün yadirim gibi bişey
Hayır kimseye saplanıp kalmadım. Hayat devam ediyor. olmuyorsa vardır Allah'ın bir bildiği, bir hayır🙂
Hayır, bana uymayan bir profilden soğurum da zaten.
Yok saplanıp kalmadım saplanmıyorsa uğraşmayacaksın uygun parça değil :)
Yok saplanıp kalmadım.
Saplandım kaldım da sevmekten vazgeçmedim ama
Ölmemişse imkansız değildir
He yaptım öyle çılgınlıklar
Yok. Geldi geçti hepsi, şükür...
Beton dökerim. Cok da döktüm.
Hayır apd4l olmanın manası yok
Allah böyle bir aşka düşürmesin kimseyi.
Evet
No no hayir kalmadım
Yok hayır olmadı
Aşık olmadım ama takıntılı oldum baya
Hayırr
Ergenlikte olmuştu
Hayır.
Kalmadım
ne uğraşcam
Yok.
Hayır
kalmıştım