Kadın veya erkeğin kazançları birbirine yakın mı olmalı yoksa sevgi her şeye yeter mi?
22 gü
Bana göre ilişkide gelir dengesi birlikteliğin huzurla yürümesi için sevgi kadar önemli bir gerçektir. Sevgi her şeye yeter düşüncesi duygusal olarak güzel olsa da hayatın maddi sorumlulukları karşısında tek başına yetmeyebilir. Kazançların birbirine tamamen yakın olması şart değildir asıl önemli olan harcama alışkanlıklarının ve hayat standartlarının uyumlu olmasıdır. Gelirler arasında uçurum olduğunda bu durum zamanla güç savaşına veya taraflardan birinin kendini baskı altında hissetmesine yol açabilir. Çözüm kazancı bir güç ya da eksiklik olarak görmeyip adil bir iş bölümü ve ortak bir finansal vizyon oluşturabilmektir derim.
Sevgi herşeye yeter diyenler yalan söyler. Yetseydi millet boşanmaz ya da eşini aldatmazdı maddiyatta önemli kültürde hatta eğitimde önemli sadece sevginin yetki çok az ilişki var ondan ben kendimden aşa biriyle evlenmem mesela aşırı yukarı biriyle de evlenmem
İlişkide gelir dengesi mi?
Bunun olabileceğine inanan hala var mı?
Böyle bir ilişkinin olma ihtimaline.
Evlilik arifesinde istenenlerin listesini burada bir çok defa paylaşan oldu.
Ve yorumlara baktım.
Hiç göremedim ne yapıyorsun diyenleri.
Bunu sokakta yapılan röportajlarda da görebilirsiniz.
Şimdi aklımı kurcalayan bir şey daha var.
Nafakaya güvenip evlilik yapanlar ne olacak.
Cevap
3Cevap
geçinecek kadar olması yeterli.
hatun evde kalsın. hatunun yeri evdir cocuktur gezmedir tozmadır. kadın parasına önem veren erkek bacımdır
Bence ister istemez denk olur çünkü doktorlar falan birbiriyle evleniyor aynı maaşı alan insanlar
Kadın çalışmasın evini çevirsin erkek evin maddiyatını karşılasın
Sevgi yetmez saygı da gerekli.
Banane kazancından ona ne kazancımdan
Erkeğin kadından bir tık yukarıda olmalı
Erkek fazla kazanmalı bence.
Ne yakını kadın isterse çalışmaz
Erkek önde olmalı
Maaşı daha iyi olmalı yakın olması bile sıkıntı bence
Bence yakın olmalı
Erkek daha fazla kazanmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?