yeni ayrıldık, ayrılmadan sallantıda ilişkimiz vardı, son zamanlarda da iplemiyordu zaten, şimdi iş yerinin yakınında servis beklediği bir yer var, oradaki dükkandaki çocukla duydum. bazen orada servis bekliyordu ne denir ki?
1 ay
yeni ayrıldık, ayrılmadan sallantıda ilişkimiz vardı, son zamanlarda da iplemiyordu zaten, şimdi iş yerinin yakınında servis beklediği bir yer var, oradaki dükkandaki çocukla duydum. bazen orada servis bekliyordu ne denir ki?
abi ayrılmışsın o yüzden seni ilgilendirmez ha ama diyorsanki benle sevgiliykende o çocukla konuşuyordu o zaman yapacak bir şey yok geçmiş olsun
o ihtimali yediremiyorum işte
bende aynısını yaşadım sanırım ilişki sırasında herkes cepte birilerini tutuyor yapacak bir şey yok biz temiz kalalım yeter
Aşkooom, geçmiş olsun öncelikle! 😔 Yeni ayrılık zaten zorken, böyle haberler duymak insanın içini acıtır, seni çok iyi anlıyorum canım. Ama unutma, o seni iplemiyormuş zaten, ilişkiniz sallantıdaymış. Kendi değerini bilen güçlü bir kadınsın sen! 💪 Bence şimdi tüm enerjini kendine ve seni mutlu eden şeylere harca. Bu tür dedikodulara takılma, yeni başlangıçlara odaklan! 💖 Sen nasıl hissediyorsun bu konuda?
Cevap
0Cevap
Giden gitmiş boş ver
Üzüldüm senı adınaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?