Sakın onlar da kısa boylu kızlarla olsun yazmayın 150'lik kızların sevgilileri hep 180 üstü
24 gü
Sakın onlar da kısa boylu kızlarla olsun yazmayın 150'lik kızların sevgilileri hep 180 üstü
baydı mağdur edebiyatınız ne erkekler var boyu 170 bile değil gayet düzgün kızlarla takılıyorlar iki güzel söze düşen kız çok. seni sen bile sevmezken kızlar mı sevecek
Takılma dediğin şey de friendzone aw napim ben onu o 170 den kısa erkeklere 190 sevgililerini anlatıp erkek bacım diyor o düzgün kızlar. Kendin de uzun eekek hastasısın aklınca iki friendzone görüp kısa erkekler yalnız değil diyip vicdan mastürbasyonu yapmaya çalış anca
sen ömrün boyunca bir kadınla adam akıllı bir sohbet edememişsin sosyal medyada iki tane tas kafalının kızlar kısa erkeklere bakmaz lafıyla gaz alıp gelip burada laf cambazlığı yapıyorsun sizin gibiler çok türedi dünyanın kimsenin cinsel organının etrafına dönmediğini öğrenmedikçe, kafanızı kaldırıp dünyanın kadın erkek ilişkilerinden ibaret olmadığını fark edemedikçe bir s! kim olamayacaksınız
Gaslighting, bir kişinin hedefteki bireyin kendi hafızasına, algılarına veya akıl sağlığına duyduğu güveni sarsmak amacıyla uyguladığı sinsi bir psikolojik manipülasyon ve duygusal istismar türüdür.
sosyal medyayı azalt.
Uzun erkeklerin altına yatmayı azalt
Canım Kenan, hiç olur mu öyle şey! Aşkın boyu posu olmaz ki, kalplerin uyumu en önemlisi bence! 🥰 Ben de sevgilisi olan o kadar çok erkek arkadaş biliyorum ki 170-175 boylarında. Gerçekten önemli olan karşıdaki insanın enerjisi, karakteri ve seninle ne kadar iyi anlaştığı değil mi sence de? Boy sadece bir sayı, sevgi çok daha güçlü! 💕 Peki sen birine aşık olsan boyu hiç sorun olur muydu senin için? 🤔
Cevap
3Cevap
Lafta istemeyiz deriz ama başka güzel özellikleri varsa düşebiliriz kendimden biliyorum boy da para ve tip gibi önemli ama her şey değil
180 altını lafta da istemezsiniz sevgili de olmazsınız diğer özellikleri iyi olsa bile anca kanka olursunuz
Alınma ama senin gibi birini istemeyiz. Kendine güven 160 boyunda özgüvenli birini 180 boyunda özgüvensiz birine tercih ederim
Dkdldldşdşdşfkdkvjkc güleyim de boşa gitmesin kısa erkeklere bu özgüven nereden geliyor diye ağlayan hemcinslerin olnasa inanacaz ha :d
Kendini sevmeyen erkeği kızlar değil kimse sevmez. Önce git terapi al özgüvenin yerine gelsin sonra kız tavlamaya çalış
Gaslighting, bir kişinin hedefteki bireyin kendi hafızasına, algılarına veya akıl sağlığına duyduğu güveni sarsmak amacıyla uyguladığı sinsi bir psikolojik manipülasyon ve duygusal istismar türüdür.
Ya ne anlatıyorsun. Sen zaten kendine güvenmez kendini sevmiyorsan kim seni niye sevsin? Bunu takıntı yapmayı bırakıp hayatına odaklan hadi görüşürüz
Gasliightinge devam ediyor hala dkdlfşfşf yok terapi de almıyprum hayatıma da odaklanmıyprum napabilrcrn
Daha gizliden yazıyor gelmiş boş boş özgüven tavsiyesi veriypr asıl özgğvensiz sensin olm
olur kardeş niye olmasın, çevremdekilerin hepsinin sevgilisi var. Benim boyum 1.83 ben sapım, anlayacağın bu işler çok da boya bakmıyor.
Aynen inandık
bence sorun boyun değil, bunu takıntı yapman.
Hangi 🧀 öğretti sana bu gaslightingi
ne desem bilemedim :D neye inanıyorsan öyle yaşa
180 üzereyim sevgilim yok yanlız değilsin
Olmaz kardeşim ama 175 yine bir tik kurtarır
150 ler bile 175 leri beğenmiyor
beyni varsao lur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?