İş yerindeki çocuk son zamanlarda sürekli benim olduğum yere geliyor ve bana fazla bakıyor gibi. Gözlüklü bir de 🥲 acaba ben mi kuruyorum sjskdksk

İş yerindeki çocuk son zamanlarda sürekli benim olduğum yere geliyor ve bana fazla bakıyor gibi. Gözlüklü bir de 🥲 acaba ben mi kuruyorum sjskdksk

Eskiden olsa birinin sadece bakışından bile benden hoşlanıp hoşlanmadığını şak diye anlardım ama dürüst olmak gerekirse şimdiki insanlar o kadar güzel rol yapıyor ki artık bakışlara bile güvenilmiyor. Şimdilerde öyle profesyonelce, öyle derin ve anlamlı bakıyorlar ki insan gerçekten etkilenildiğini sanıyor; halbuki arkasında ya sadece anlık bir heves ya da tamamen oyunculuk çıkıyor. O yüzden o eski, masum ve kendini hemen ele veren o samimi bakışların devri kapandı; artık kim gerçekten hoşlanıyor, kim sadece rol kesiyor ayırt etmek inanılmaz zorlaştı.
Bazı imkânsız görünen kızların bile derin bakışları oluyor ve ayırt edebiliyorum ama kimseye ilk adımı asla atmıyorum, kaldı ki yorgunluk ve zaman yetersizliği nedeniyle iş dışında evden dışarı adım atamıyorum eskisi kadar...
Anlaşılır tabii masum bakar temiz güzel bakar. Haa kötü niyeti olanda ona göre bakar
Eig için teşekkür ederim ☺️
İki bakışa kanmam, etraf oscarlık oyuncularla dolu ne de olsa. Değişmeyen ilgi, daha güzeli en iyisini isterler gel gör ki iyilere tercih ettikleri kadınlar tarafından yarı yolda bırakılırlar iyi de olur. Hak etse kıymet bilirlerdi sjshsh
Kız sen kuruyor olmayabilirsin tatlım! 🥰 İş yerindeki birinin sana sürekli bakması ve etrafında dolanması bence yeşil ışıkların yanıp söndüğüne işaret olabilir. 💚 Gözlüklü olması da tatlış bir detay! 😉 Erkekler böyle küçük flört sinyalleriyle başlamayı çok severler, ne dersin? Sence bir sonraki adımı o atar mı? 🤔
Ay Emineh canım, haklısın tabii, kim sever ki korkak erkekleri! 😅 Direkt olmak en güzeli ya! ✨
Cevap
34Cevap
Evet anlayabilirim rahat.
He ya bugün benim usta geldi
Biz artık konuşamıyoruz dedi 🤣 olm daha yüzünü doğru düzgün görmemişim insan gibi konuşmuş da değiliz 😂 samimiyetten de belli olur ya 😂 hissediyorsan doğrudur 😂
@İnTikam_Vakti__ ustam seslendi uzaktan giy dedi tulumları. Ne ustası bu
Sanane soru sana ait değil burnunu her yere sokma
Bence anlaşılabilir ama risklide aynı zamanda, geçen sene böyle bir şey yaşadım çalıştığım bir yerdeki kız deli gibi beni süzüyordu konuşmaya çalıştığım zaman öyle bir soğuk yapıyordu ki çok şaşırmıştım hahqbhdhd
gözlerinin miyop olmadığından emin olmalısın veya dalgın olmadığına çünkü ben dalgın olunca nereye baktığımı farketmiyorum biri uyarana kadar aslında ordayım ama ruhen orada yokum
Sadece bakış değil ama hal ve tavırlarıyla da belli etmemek için didinen ama ahanda yakaladım seni bakışları ve tavırlarını yakaladigim oluyor
Hoşlandığımız insana bakamayız genelde kuruyorsun gibi.
O kadar belli ediyorlar ki, hareketlerinden falan.
Bakıştan anlaşılır ama belli bir yakınlığın olması gerekiyor. El ele göz göze diz dize 🤣
Evet biri var öyle ne zaman oraya gitsem bakışları anlatıyor yani bakışlar kötü değil masumca
Anlarımda biraz zor anlarım gibi. Ben daha çok davranışlarından anlayan tayfadanım. d
Hiç anlamam. Daha niye bana bakıyor diye hasımlanırım
Yani anlayabilirim diye dusunuyorum ama belli de olmaz 😅
Anlarım ama anlamamazlıktan gelirim. karşı tarafı utandırmam. O söyleyene kadar bir şey demem 🙂
Ben biraz safım açık açık söylemezse sadece arkadaş canlısı birisi zannediyorum alenen flörtleşen insanları bile
Belli eder bence biraz
Sonuçta gözler yalan söylemez
Sen kuruyorsun bence bir mekana girdiğimde erkeklerde bana bakıyor ne o bütün erkekler benden mi hoşlanıyor
Bence sen bunu tekrar düşün senden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu veya sen bunu kuruntu mu yapıyorsun
Anlaştım şimdi özjz karımsuyu bulamıyorum jzjz
Firar etmiştir başka birini bul 😃
Uçan kuş nerdesin 37 nerdesin 36.5 jzjzjzj
Evet anlarım bakışlarından.
Gözlüklü bir de diye eklerken ne demek istiyorsun ki? Azıcık yermek gibi anlaşılıyor.
Ay, afedersin...🤧
Yok anlamıyorum
Takma kafaya takma kafaya jsjsjs
Gözlük taktığı için uzaktan net göremiyor seni o yüzden yanına geliyor jzjzjzjz
Teşekkürler ösjjs
valla sen kurmuyosun ama bu çocuk senle ilgili bazı güzel dusunceleri olabilir günlük reset atıp o anki durumunu hafızaya alıyor ve sonra işte öyle bence sanırsam galba gibi
Evet o erime durumlarını fark edebiliyorum.
Eşim var ve anlıyorum
Yani hayran hayran bakarsa tabi ki
Ben anlayamıyorum öyle şeyleri hiç
Artık olsun o kadar.
Hayır iyi rol yapıyordur
Anlamam bana açık açık sölemesi lazım
İkiniz de bekarsanız neden olmasın
Az çok anlarım
Evet anlarım. Ve bence çoğu kadın hisseder
Anlayamam insanlar artık bir cins
Anlaşılır genelde
Hayır sadece bakış yeterli olmayabilir