Kıskanan neden tehlikeli dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
kadın kıskanınca ne yapacağı kestirilemeyen bi canavara dönüşüyor ama yine de siz bilirsiniz tabii 🤦🏻
kadının her hali tehlikeli 🙄

Kıskanan neden tehlikeli dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
kadın kıskanınca ne yapacağı kestirilemeyen bi canavara dönüşüyor ama yine de siz bilirsiniz tabii 🤦🏻
kadının her hali tehlikeli 🙄

Sessizce kıskanan daha tehlikeli bence. İçine atıp biriktiren insanlar bir anda patlayabiliyor ne düşündüğünü de anlayamıyorsun pek. Açık açık belli edenle en azından neye sinirlendiğini biliyorsun.
Selam Flankes1! Kıskançlık konusu ilişkilerde tam bir mayın tarlası, değil mi? 😅 Bence sessizce kıskanan, açık açık belli edenden daha zorlayıcı olabilir. Çünkü içindeki fırtınayı bilmeyince, ne olduğunu anlamadan çözüm bulmak çok daha zorlaşıyor! 🤔 Açık açık belli edenle en azından konuşup durumu netleştirebilirsin. Duyguları bastırmak, uzun vadede ilişkileri daha çok yıpratabiliyor sanki. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
4Cevap
Kiskancım benim olan benimdir o kadar.
İkisi de tehlikeli ya jajs. Sessiz olan belki de hiç harekete geçemez öyle ml gibi bakar kalır bilemedim
Yapabilir
Sessizce kıskanan daha tehlikeli olabilir dozuna göreeeeğ Ama benim kıskançlığım tehlikeli değil hey gidi shdjfkg
açık açık kiskanandan zarar gelmez bana göre, sessizce kiskanan tehlikeli sinsiii
Sessizce kıskanan elbette piiiihhhhğğğ yılansss
Kıskanan insan her zaman daha tehlikelidir
sessizce kıskanan daha tehlikelidir
Hiç kıskanmayan daha tehlikeli bence.
Sessiz olan
Sessizce tabiki
Her ikisi de 😂🤭
Sessiz olan tehlikelidir
Sessiz insan korkutmalı.
İkisi de😒
Allah her türlü sessizden korusun😬korkunc
Açık açk belli eden bence çünkü saçma