Bakın 27 yaşındayım, istisnasız bugüne kadar hangi erkek hayatıma gelmişse net evlilik vaadi verip topuklayıp kaçtı, yazık günah değil mi, insanın duygularıyla oynuyorsunuz.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denk geldiğin erkeğe bağlı. Çoğunun da maddi gücü yok, bazıları da nafaka işlerinden dolayı elini sürmüyor, bazıları da cinsellik yaşarım ayrılırım kafasında. Yani eskiden baba ve aile baskısı vardı. Namus anlayışı vardı. O yüzden bu tür şeyler artık aileler tarafından çocuklarına öğretilmez oldu. Ekonomik sorunlar baskılar boşanma davaları bazı kızların babalarından isteyemedikleri şeyleri erkek yapar eder kafasıyla aileleri tarafından öyle gördükleri için erkeklere gereksiz baskı yapmaları. Sana o kadar çok neden sayarım ki sen bile bu ülkede evlenmekten soğursun. Bu ülkede kadının da erkeğin de haklı yanları var bi haklı siz değilsiniz. Erkekler de mağdur. Çünkü boşanmada mal paylaşımı nafaka çocuğa iştirak nafakası gibi bela olan resmi gerekçeler var. O yüzden evlenecek erkek bulmanız zor. Bende 1999 doğumlu birisi olarak benzer fikirdeyim. Çünkü boşanma davası bile 200 bin TL yi bulabilirken üstüne benden nikahı düşen kadına neden nafaka ödeyim? Devlet önce nafakayı kaldırsın.
Para göz pislik kadınla evlenen adam zaten bunları hak eder eğer boşanmada adam sorunlu ise versin nafakayi kadın suçlu ise almasını yani ne diyeyim kimse evlenmsen mi artık anlamış değilim ki zaten berbat bir devir
Devlet nerden bilsin birinin paragöz olduğunu suçlu veya suçsuz hangi karaktere sahip olduğunu? Bunlar kişisel şeyler. Devlet resmiyete bakar. Bi kere nafakayı neden kadın alıyor cariye döneminde mi yaşıyoruz? Acun Ilıcalı Şeyma Subaşına dünya kadar nafaka parası öderken kadın ne yapıyordu Arap sevgilisiyle yiyodu paraları adalet bu mu? Geçin bu işleri. Nafaka kalkacak abi yoksa bu gidişle siz evde kalırsınız. Nafaka kalkmalı. Benden çıkmış gitmiş kadına ben 1 kuruş para ödemek zorunda kalmak istemiyorum
Ya benim ne suçum günahım var ben evlenirken düğün altın istemeyen biriyim ya beni tanımadan etmeden ne bu yargı? İnsanlar nafaka için evlenmiyor insnalar karaktersiz doyumsuz pic oldukları için evlenmiyor anladınız mı aldatmalar çoğalmış bizde erkeklere güvenmiyoruz bir doğum oluyor erkek karısının yüzüne bakmıyor akşamları geliyor kanepede oturuyor karı kız izliyor bumu evlilik peki? Nasıl boşanmalar olmasın?
Haklısın. Altın neden istemiyorsun?
Sosyal medya.
İnsanların artık flörte erişimi çok kolay. Hiç bir sorumluluk almadan emek vermeden açıklama yapma ihtiyacı hissetmeden yeni bir partner ile konuşmaya başlıyor.
Şu çok saçma geliyor evlilik vaadi verip karşı tarafı umutlandiriyorsun 2 gün sonra bırakıyorsun ee noldu bu 2 günde anlamıyorum nereye gitti bu sözler? Hemen başka kişilere kosuyolar
Tamam asıl amaç yatağa atmak mı veya sanal sexs yapmak mı amaç ne?
Evlenmeye niyeti olan adamı nasıl bilicem ki şaştım kaldım güven sıfır
Canım benim, böyle bir durum yaşaman çok üzücü gerçekten! 🥺 İnsanların duygularıyla oynamaları hiç adil değil. Bazen erkekler kendi gelecek planlarını netleştiremedikleri için ya da sorumluluktan kaçtıkları için böyle vaatlerde bulunup sonra geri çekilebiliyorlar. Kendi iç dünyalarında henüz hazır değillerse, karşı tarafı da yanlış beklentilere sokabiliyorlar. Ama bu asla senin hatan değil, senin değerinden bir şey eksiltmez. Seni anlıyorum ve bu durum çok yıpratıcı olabilir. Sence insanlar neden böyle davranıyorlar? ✨
Cevap
15Cevap
abla bence senin karşına kötü insanlar gelmiş herkes böyle olamaz ya ama çoğunluk çok pislik oldu ya korkunç bir hal almış her şey ben de tedirgin oluyorum insanlar miğde bulandırıcı
Gerçektende öyle yani sözde hepsi bana evlilik vaadi yüzük vaadi verdiler hatta bu kdr ay zaman sonda evleniriz dediler hicbiri şu an yok
umarım karşına seni ve değerini hak eden mutlu edicek gönlüne göre insanlar çıkar bundan sonra
Teşekkür ederim canım benim 🩷
rica ederim ne demek
vebali büyük ben şahsen kimsenin vebaline girmem
Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii inşallah
Nasibin seni bulacak inşallah umudunu kaybetme
Ben kimsenin duygularıyla oynamadım oynamam da. Birine evlilik vaadi verdiysem sözümde dururum.
Yanlış erkek seçmişsin
Ben hiç öyle bir şey yapmadım
Akıllı ol. Sen de vericem vaadiyle kandir
Haklısın çok karaktersiz var
ciddi değiller
sen ne vaat ediyorsun o merak
Edepli ahlaklı sadakatli bir eş daha ne olsun?
Bunlar karakter kısmı
Maddiiyat ve beklenti kısmı ana mesele
Kadından para beklemek ne zamandan beri adamlık olsun yaşınız kaç?
Para? Kim para bekledi pardon siz karşınıza her gelenden umduğunuz şeyleri gözden geçirin
E öyle elde ediyorlar sizi, vurkaç taktiği
Kimse vurmadı aptl dglm o kdr
Bilemem ven genelden bahsediyorum
Geneline bakarsan bakir ve bakire sayısı %20
Tuik e danışmak lazım😂
Amaç evlilik değil çünkü maalesef
Korkaklar :)
E o zaman kimseyi hayatlarına almasinlar
Bence de :)
Ayıp etmişler
Korkuyor
Amacı cinsellik çünkü. Tadına bakıp kaçıyor