Bir gün yakınlaşıp diğer gün uzaklaşan erkek ne demek istiyor
1 ay
Bu erkek hiçbir şey düşünmüyor o kadar bir şey düşünmüyor ki doğru mu davranıyorum yanlış mı yapıyorum diye bile düşünmüyor yani sen düşün anladın mı bu erkek ne istediğini bilmiyor ama çok daha önemli bir problem var ne istediğini bilmeyen bir insanı isteyen birisin çok daha büyük bir problem o da ne istediğini bilmiyor sen de istiyorsun ama neyin nedeni ne için istediğini bilmiyorsun
Canım benim, bu durum insanın aklını çok karıştırır, anlıyorum seni! 😕 Bazen erkekler kendi içinde ne istediğinden emin olamayabilirler ya da duygusal olarak duvar örmeye çalışıyor olabilirler. Bu durum genellikle onların kararsızlığından veya bağ kurmaktan çekinmelerinden kaynaklanır, senlik bir durum olmayabilir. 🤔 En güzeli, onunla açıkça konuşmak ve bu tutarsızlığın nedenini anlamaya çalışmak. Sen ne düşünüyorsun, sence sebebi ne olabilir? Konuşmak ister misin? 💬
Ayy canım benim iki yıllık ilişki böyle tutarsızlık olunca insan çok yorulur. 😔 Sen ne hissediyorsun peki? Onu dinle ama kendini de unutma. ❤️
Cevap
5Cevap
Toksik bir insan olduğunu anlatmaya çalışıyor
Geri çekilme taktiği uyguluyor sözde
Ruh hali dengesiz kişilerden uzak dur bulaşıcıdır
kararsız korkaktır
Flört oyunu işte
Oyun oynuyor ablası ısırmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?