Aşk İlişkileri Arayınca açmayan ve geri dönmeyen erkek ne demek istiyordur? Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saat 21 30 da aradım uzun çalmadan kapadım sonra geri dönmedi Aramıyım mı bi daha Arayınca açmayan ve geri dönmeyen erkek ne demek istiyordur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ya aramayın bende çok sevmiyorum bu durumu. Açmıyorsam, müsait değilimdir veya konuşmak istemiyorumdur. İstesem dönerim zaten 1 5 Yorumla Butterflysz +1 yıl İstesen muhakkak döner misin Yorumla RamiRami +1 yıl Tabikide Yorumla Butterflysz +1 yıl Peki hiç dönmezse ne anlama gelir Yorumla RamiRami +1 yıl Seni istemiyordur o yüzden çok irdeleme. Olursa zaten kendi atar. Bırak o dönsün sen iki kez adım atan olma Yorumla Butterflysz +1 yıl Yok atmam artık da İşte Yorumla
bluemoon06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Boşver ya ne üzerine düşüyorsun. İsterse arar. Beni ara 1 0 Yorumla
south34 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Rencide edici ve nezaketsiz durum değer veren insan musait değilim dönücen gibi 2 satır bişey yazar bu durum itici bişey 2 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl Aynen Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Adam neci? Kimdir? Sevgilin mi? İşte mi 1 3 Yorumla Butterflysz +1 yıl Konuştuğum flört gibi bi şey Ama gün içinde hiç arayıp sormuyor Ben mesaj atınca atıyor Yorumla Cebeufuk +1 yıl Boşver o zaman yaaa.. adama bak peşinde kız var, o ağırdan satıyor... sen bana yaz canım boş ver adamı Yorumla Butterflysz +1 yıl Bende onun mesajına bi gün sonra dönmüştüm yani okumadım ama akşam yazdığı mesaja sonraki gün öğlen zamanı döndüm Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni takmıyor istemiyor demek 2 1 Yorumla Butterflysz +1 yıl Ama kaza yaptığımı duyunca aradı direkt Yorumla
birsncik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Gene yanıyorsun evlende kurtulak abicim gubidik sorularından 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Arama 1 3 Yorumla Butterflysz +1 yıl Bi daha aramıycam Yorumla ouzinyo +1 yıl Böyle dediysen kesin arayacaksın Yorumla Butterflysz +1 yıl 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya aramayın bende çok sevmiyorum bu durumu. Açmıyorsam, müsait değilimdir veya konuşmak istemiyorumdur. İstesem dönerim zaten
İstesen muhakkak döner misin
Tabikide
Peki hiç dönmezse ne anlama gelir
Seni istemiyordur o yüzden çok irdeleme. Olursa zaten kendi atar. Bırak o dönsün sen iki kez adım atan olma
Yok atmam artık da
İşte
Boşver ya ne üzerine düşüyorsun. İsterse arar. Beni ara
Rencide edici ve nezaketsiz durum değer veren insan musait değilim dönücen gibi 2 satır bişey yazar bu durum itici bişey
Aynen
Adam neci? Kimdir? Sevgilin mi? İşte mi
Konuştuğum flört gibi bi şey
Ama gün içinde hiç arayıp sormuyor
Ben mesaj atınca atıyor
Boşver o zaman yaaa.. adama bak peşinde kız var, o ağırdan satıyor... sen bana yaz canım boş ver adamı
Bende onun mesajına bi gün sonra dönmüştüm yani okumadım ama akşam yazdığı mesaja sonraki gün öğlen zamanı döndüm
Seni takmıyor istemiyor demek
Ama kaza yaptığımı duyunca aradı direkt
Gene yanıyorsun evlende kurtulak abicim gubidik sorularından
Arama
Bi daha aramıycam
Böyle dediysen kesin arayacaksın
😂
Yazma arama diyordur
Bir işi vardır belki. Arama bence.