Aşk İlişkileri Bir türlü açılmayan erkek neyi bekliyordur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benden mi emin değil Bir türlü açılmayan erkek neyi bekliyordur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Neyi anlamıyorsun? Beklemek yerine sen açıl madem? 0 0 Yorumla
kingvictorius Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 30+ysan hayatında biri var diye düşünüyordur 0 0 Yorumla
Alltime_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sünnetsiz falan mı acabaa ben öyle olunca kıza acilamadim 0 0 Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Utangactir sen at ilk adimi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik konusu falan açıyor bide Yorumla BuğraÖz +1 yıl Yani dedigim gibi ilk adimi at bisey kaybetmezsin Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen acil kanka ilk adımı karşıdan beklemek ne ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oldu kucagina da oturuyum Yorumla Soran +1 yıl Taş yerinde ağırdır kız olmaz öyle Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Ahshshssjs şu cinsiyet üzerine olan rollerden nefret ediyorum Yorumla
FerhatKH Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Ne bilek abi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kac senedir acilmiyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 buçuk Yorumla Soran +1 yıl Sevdiği çok bariz ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neyi anlamıyorsun? Beklemek yerine sen açıl madem?
30+ysan hayatında biri var diye düşünüyordur
En kötü senaryo senin için gay olmasıdır dikkat et.
Sünnetsiz falan mı acabaa ben öyle olunca kıza acilamadim
Utangactir sen at ilk adimi
Evlilik konusu falan açıyor bide
Yani dedigim gibi ilk adimi at bisey kaybetmezsin
Sen acil kanka ilk adımı karşıdan beklemek ne ya
Oldu kucagina da oturuyum
Taş yerinde ağırdır kız olmaz öyle
Ahshshssjs şu cinsiyet üzerine olan rollerden nefret ediyorum
Cekiniyordur
Özgüveni eksiktir
Ne bilek abi
Kac senedir acilmiyo