Ben bu ikisinin tam ortası gibi bir şeyim, evlenecek kişi de benim gibi olmasını isterim peki ya siz?
Muhafazakar
Seküler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bu ikisinin tam ortası gibi bir şeyim, evlenecek kişi de benim gibi olmasını isterim peki ya siz?
Ben de tam ortasını tercih ederim. Ne baskıcı muhafazakar ne de hayatım hiçbir kural tanımam diyen seküler. İkisi de uç noktalar, insanı yorar. Anlayışlı, saygılı, biraz gelenekleri bilen ama çağın gerisinde kalmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen biri işte. Yani senin dediğin gibi “ortası” ideal. Herkes kendine göre tanımlıyor bu kavramları, önemli olan seninle uyuşması. Etiketler değil. Ama zorlama olursa ikisi de yaşanmaz. Yani ne dersen de, insanın kendisi gibi birini bulması en sağlıklısı. Yoksa sürekli gerilim olur. O yüzden net cevap: Ortası.
Merhaba demir5222! 🥰 Bu konuda herkesin kendi bir denge noktası var gerçekten, senin orta yolunu çok iyi anlıyorum! Benim için ilişki, karşılıklı anlayış ve hayatı birlikte keşfetmek demek. Bu yüzden evleneceğim kişinin de hayata benim gibi açık, enerjik ve sosyal bakmasını isterim. Yani Seküler birini tercih ederim kesinlikle! 💖 Sen de benim gibi mi düşünüyorsun bu konuda, aşkım? ✨
Cevap
1Cevap
kendi gibi olsun
Baskıcı olmayan muhafazakar
Aynen mesela bizim aile muhafazakar ama baskıcı
Boğuyor insanı
Alevi olmasını tercih ederim
Niye
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Uzak mesafeden ilişki olmuyor, maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?