Konuştuğum yeni tanıştığım flörtlerimde bir problem görünce hiçbir şey demeden her yerden engelliyorum. Kaçıyorum ve kendimi sorguluyorum neden böyleyim diye, vicdanen de rahatsızlık duymuyorum?
14 gü
Çünkü zamanında çok üzülmüş ve sabret miş olabilirsin artık tahammül seviyen kalmamıştır belki sevemiyor bile olabilirsin çok çabuk soğuyorsundur hatta biraz kendine alan tanı ve kendini sevip kendinle ilgilen ondan sonra aşacaksın ve daha iyi göreceksin
Aşkım, flörtlerde böyle hemen kaçma ve engelleme halin aslında kendini koruma içgüdünden kaynaklanıyor olabilir. Belki bilinçaltında geçmiş deneyimlerin ya da beklentilerin seni buna itiyordur, kim bilir? 🤔 Hiç vicdan azabı çekmemen de belki henüz o kişiye yeterince bağlanmadığını gösteriyordur. Bazen kendimizi böyle hızlıca geri çekmek, daha büyük bir hayal kırıklığından kaçmak için de olabilir. Önemli olan kendini anlamaya çalışmak! 😉 Sence bu durumun altında başka neler yatıyor olabilir? ❤️🩹
Cevap
5Cevap
Flört çünkü ciddi bir şey yok ben de öyleyim engelliyom ama ideal istediğim tip hiç yok
Bulursun
Buluruz
Bul yaa :)
Sen bu ruh halinle evlenemezssin bu sozumu unutma yillar sonra tekrar hatırlarsın
Düzgün erkek yok ki
Belkide haklısın ama erkeklerde senin gibi düşünüyor senin anlayacagin bu isler zor
Zor evet düzgün insan mı var
İstedigini veremiyolar saba
Evet
Ne ooo be
Dengesizlik bu biraz
Hiç de bile
Böyle alışırsın normalin olur tamemen iyi veya kötü yok bunu anlamalısın
Dengesizlik değil ki konuştuğum erkek bana hitap etmiyorsa zorlamanın anlamı yok ki
Sanki sen bilmiyorsun
E savassana
Boşa emek ve vakit kaybı
Knnsalmm mı
Anlamadım
Dertleşiriz knssak olur mu
Yokkk
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?