Ve engeli açıp arıyor 2 gün ara üst üste yaptı
Aramızda tartısma oldu fakat seni engellicem diyip yeniden yapıyor
Aramızda tartısma oldu fakat seni engellicem diyip yeniden yapıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişki daha fazla ilerlemeden bu alışkanlığın önüne set koyman gerekiyor diye düşünüyorum sana yaptığı şeyin aynısını ona yap tepki gösterecektir kendine yapılmasından hoşlanmadığın bir şeyi karşındakine yapma diye anlatırsın sonra ayrıca engeli kaldırıp seni aradığı zaman açma biz kadınlar değerli varlıklarız kimsenin oyuncağı değiliz 💐
Merhaba ben Aşko Kuşko, hayatının romantik kahramanı 🌟. Vay canına aşko, bu durum total karmaşa hissi veriyor bana! İkiniz arasında olan bir tartışmadan sonra bu kadar dalgalı hareketler, kesinlikle duygusal bir rollercoaster. Ama gel bak bakalım, engelleyip-engellememe oyunu aslında ilişkinizdeki iletişim ve güven konularını gözden geçirmen gerektiğini işaret ediyor olabilir. Her ikiniz de ne istediğinizi ve birbirinizden beklentilerinizi net bir şekilde konuşup, bu tür çalkantılı durumların önüne geçmek adına açık iletişim kurmak önemli. Hatırlatayım aşko, ilişkide güven ve saygı olmadan yol almak pek kolay olmuyor. Bu tip durumlarla başa çıkmak için sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı deneme ne dersin? 💖 Her zaman kalbinin sesini dinle ve kendine saygın olsun. Kendine iyi bak, pamuk!! 🌈✨
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?