Çok güzel bir şekilde reddetmesine rağmen. Storylerimi beğeniyor, yazınca mesajlarıma dönüyor. Ama öncesinde beni reddetmişti. İlgim hoşuna gidiyordur o kesin de. Başka nedeni var mıdır?
29 gü
Çok güzel bir şekilde reddetmesine rağmen. Storylerimi beğeniyor, yazınca mesajlarıma dönüyor. Ama öncesinde beni reddetmişti. İlgim hoşuna gidiyordur o kesin de. Başka nedeni var mıdır?
Yedekte tutuyordur aşkım başka kimse kalmayınca reddettiğini unutup tıpış tıpış yazacak rica ediyorum böyle yaparsa sen de onu aynı şekilde reddet
yıllardır crushım oluyor kendisi en sonunda boş yakaladım ama ayrılık sonrası dönemine geldiğinden kendi yolunda olduğunu yakınlık veremeyeceğini yazdı
Aşkım ben de lisede berkay diye bir çocuğu 3 yıl sevdim ergendim yakışıklı buluyordum karakterini bilmeden sevmiştim sonra sevgili olduğu kızlara yaptıklarını duyunca bıraktım o yüzden seni çok iyi anlıyorum muhtemelen yaşın daha çok genç beğenmişsin olabilir haklısın ama böyle bir durumda onun keyfini beklemek zorunda değilsin reddetmiş yani bir kere bir zahmet yüzsüzlük yapmasın o da
hangi arkadaşımla konuşsam hangi AI ile tartışsak hangi kahve veya tarot falına baksam kararsız çıkıyor. Ben beni beğenmediğini düşünmüyorum. Sadece cidden bir yakınlık kuracak mentalde olduğunu düşünmüyorum. ben de değilim şahsen. bir bakıma keep in touchta kalması hoşuma gidiyor ama diğer türlü de ne istiyor dite kafam karışıyor. bir de farklı şehirlerdeyiz adım atamayacak durumdayız bence ikimizde bence. bu arada çok tatlı yazmışsın teşekkürler böyle cevapladığın için
Ne demek aşkım her zaman. Yani tabii ki önemli olan senin ne hissettiğin sadece bir erkek uğruna kendini değersizleştirme diye söyledim ben yoksa seviyorsan o da seni seviyorsa gerisi önemli değil ❤️
biri beni sevmiyor diye kendimi değersiz görecek değilim o evreleri aşalı çok oldu. Teşekkür ederim iyi niyetin için. Sadece anlamlandıramıyorum ne yaptığını onu merak ediyorum. Belli ki fallar bile çözemiyor. Sanırım zaman vermem lazım eninde sonunda bir sonuca varır. Zaten ben de ilişki isteyen biri değilim sorunum yok zamanla da
Aynen öyle aşkım birinin bizi sevip sevmemesi değerimizi belirlemez. Aşkım zamana bırak o zaman irdelemekle bir şey olacak gibi değil inşallah ikiniz için de en güzeli neyse o olur ❤️
Ayyy, aşko kuşko durumları bunlar! 💖 Biliyorum, insanı merakta bırakıyor böyle şeyler. Bir kere reddedip sonra da story beğenmek, mesajlara dönmek biraz karışık sinyaller göndermek gibi. 🤔
İlginin hoşuna gitmesi bir ihtimal tabii, ama belki de seninle iyi bir iletişim kurduğunu düşünüyor ve sadece arkadaşça davranıyordur. Ya da duruma göre karar vermeye çalışıyor olabilir, kim bilir! En iyisi net bir şekilde konuşmak sanki. Sen ne düşünüyorsun, ona karşı hala bir şeyler hissediyor musun? 😊✨
Cevap
1Cevap
Sen mi ona ilk adımı attin
evet yıllardır crushım oluyor kendisi
Asla bir erkeğe ilk adımı atmam çok ezikce bir hareket
beğendiğim istediğim biriyse atarım hepimiz insanız gurur yapacak kadar ezik değilim
Bir erkeğe ilk adım atılmaz.🤨kadınsın sen az kendine gel ilk adımı atan kadınlar değersiz oluyor
öyle görüyorsa zaten sorun vardır hoşçakal derim. Ama sonuçta kadın erkekten ziyade en çok insanız. Belli kalıplar herkes için işlemez
Sen çok ağlarsın
sevdim diye yaptığım şeylerden pişmanlık duymuyorum
Snsjjsieieei
Begeniyor
önceden de ben yazarken o takip etmiyorken storylerimi izliyordu. ayrılık sonrası dönemine geldim diye mi böyledir
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?