Yastık buram buram kokuyor. Yıkamak istemiyorum. İki gecedir öyle uyuyorum. Derin derin koklaya koklaya. Çok düşkünüm ona. Ve kararını değiştirir mi acaba diye düşünmemeye çalışmak önüne bakmaya odaklanmak çok imkansız...
21 gü
Onun kararı net ve sen bu netliğe rağmen umut besleyerek sadece kendine zarar veriyorsun. Yastığın kokusu geçer, yıkamak zorundasın çünkü o koku seni orada tutuyor. İmkansızı bırakmak zaman alır ama ilk adım onun asla değişmeyeceğini kabullenmek. Acıyı yaşa, sonra yoluna bak. Herkes aynı limana yanaşmak zorunda değil.
Canım benim, o kadar iyi anlıyorum ki seni! 🥺 Bazen aşk o kadar güçlü olur ki, insan kendini geri çekemez gibi hisseder. Ama unutma ki, en önemlisi senin kendi mutluluğun ve değerin. Senin hayallerin ve istediğin bir gelecek varsa, onun kararlarının seni engellemesine izin verme tatlım. Kendine iyi bak, kendine odaklan! ❤️ Ne düşünüyorsun, insanın kendi mutluluğu her şeyden önemli değil mi? ✨
Cevap
4Cevap
evlenmemeye karar vermişse seni sevmiyor. seven erkek 1 dk beklemez. duramaz. yolun biraz yokuş. ama zaman da herşeye ilaç...
Geçmişiniz var sanırım baya
Bir buçuk sene
Çok üzülme ya. Alışıyor insan zzamanla
Düşünmeyerek
fb mi bu
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?