Sevdiğim erkekten vazgeçemiyorum karışık bir durumdayız?

1 yıldır hoşlandığım biri var 3 aydir takiplesiyoruz. Bana karşı boş değil ama konuşmuyor, konuştuğunda rahat olamıyor. Utanıyorumdur belki diyor. Benimle ilgili kötü mü düşüncelerin diyorum öyle olsan konusmam diyor. Ama ben yazmasam yazmiyor günler geçse de yazmıyor. Konuştuğumuz zaman birden ilgili birden sanki hiç ilgisi yokmuş gibi davranabiliyor. 3 kez konusmustuk 45 gün gecti dayanamadim ben yazdim simdi yine son kpnuşmamiz üzerinden 5 gün gecti konusmuyoruz yazmadi yazmadim. Balık burcu sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Onu konusturmak icin elimden geleni yaptim, samimi olmaya çalıştım hislerimi belli ettim ama onda hala eksik bi taraf var anlamaya tanimaya çalışıyorum ama olmuyor izin vermiyor buna. Kapalı kutu gibi. Ben günlerce yemek yiyemiyorum üzülüyorum sürekli düşünüyorum ve beklemek bana zor gelmiyor yorsa bile vazgeçemiyorum. Benim emeğimle olacak birşey varsa ben razıyım ama onca mesajdan sonra onun bana yine yazmamış olması benim üst üste yazmam benim karakterime yakışmıyor. Gurur simdiye kadar hic yapmadim. Takip eden bendim 2 kez o yazdi 2 kez ben yazdim o tek kelime mesaj atsa ben yine yazdim, sordum. Olmadi. Nolur akıl verin :(((
Sevdiğim erkekten vazgeçemiyorum karışık bir durumdayız?