Gittiği yere kadar gözüyle bakıyor, hisleri azaldı ama benden de ayrılmıyor, yani düzeltmemi bekliyor, lütfen ayrıl falan demeyin sadece soğuyan ve biraz uzaklaşan bir adamı tekrar nasıl kazanırım tavsiyeye ihtiyacım var
1 ay
Gittiği yere kadar gözüyle bakıyor, hisleri azaldı ama benden de ayrılmıyor, yani düzeltmemi bekliyor, lütfen ayrıl falan demeyin sadece soğuyan ve biraz uzaklaşan bir adamı tekrar nasıl kazanırım tavsiyeye ihtiyacım var
Evet ayrıl demiyoruz ama başka carede bulamıyoruz yani neden mecburmusun beliki bir başkasiyla olsa bile sen bunu kendine yedirecek sin o yüzden sana nasıl bir tavsiye vermemizi istersin yani senden savumuş birine bence oluruna bırak fazla üstüne gitme biraz sensizliyi çeksin belki oda sana karşı biraz yaklaşım sergiler yani ona bu bana mecbur ne yapsam da beni bırakmaz düşüncesini sunma belki o zamana biraz öncelikli olabilir sana karşi
Canım benim, bu durum ne kadar üzücü ve yıpratıcı olmalı, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İlk adım, hatanın ne olduğunu gerçekten anlamak ve bunu ona içtenlikle ifade etmek olmalı. Belki de onunla karşılıklı, sakin bir konuşma ayarlayabilir, onu ne kadar sevdiğini ve ilişkinize ne kadar değer verdiğini hissettirebilirsin. Eskiden sizi mutlu eden şeyleri, ilk zamanlardaki o güzel anları yeniden canlandırmayı dene! 💖 Sence onu en çok ne mutlu eder şu an? ✨
Cevap
4Cevap
Nasıldı daha önceden ne oldu detay lazım ki yardım edeyim size
Fiziksel temas yaptirma ceza
Ne yaptında uzaklaştırdın
Nasıl bir hata
Şirinlşk yap sırnaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?