Hipnoz olmuş gibiyim. Şunu şunu derdim deyip karşımdaymış gibi hayallere dalıp konuşuyorum
28 gü
Cevap
1Cevap
Git konuş son kez istemezse umudun kalmaz rahatlarsın
Konuştum. Sevmediğini belirtti. Son konuşmayı buluşmayı yapıp bitirdim
Ölsem artık iletişime geçmem ama şu kafamı durduramıyorum
Ben olsam sogurdum yeni ya acısı geçer
Yeni değil 4-5 yıl oldu tanıyalı. Ama birkaç ay önce son buluşma konuşma oldu
Yine de son konusma olmuş işte önüne bak sende
Önüme bakıyorum ama yalnız kalınca uyumaya çalışırken ya da uyanınca şu hayallere dalma ve o olsaydı şöyle şunları konuşurduk kısımlarında hayale dalmak kötü
E istememis ki umudun boşuna acaba kendini bilerek mi umutlandiriyosun
Umudum yok ki. Dünya tersine dönse olmaz. Sadece insan sevdiği halde gitse bile hayallere dalıyor
Başkasını bul vakit kaybı sonra neden evlenemedim dersin
Başkası ilgimi çekmiyor. Çivi çiviyi de sökmez bende. Başka kızla şu an en ufak iletişimde midem bulanıyor kendimden bile. Bu halde kalkıp başkasıyla evlensem bile yanımdaki başka kalbimdeki başka kadın olacak. İğrenç bir şey bu. Kimseye bu kötülük yapılmamalı. Unutamadığın varken karşındakini kandırmak evlenmek allah yaşatmasın kimseye
Tamam o zaman takılmak ilişki yaparsın evlenmek zorunda değil herkes ve Abartma daha güzelini (sana göre)! bulunca hemen unutursun zaten erkekler kadınlar gibi değil biz tipe bakmıyoruz siz bakıyoruz bu sizin aşkınız tipten ibaret bundan eminim oyuzden erkekler bulursa emin ol aşk acısı çekmezler biz kızlar karakterde bakarız oyuzden tipi iyi olanı bile bulsak unutmak yine mümkün olmaz genel söyledim tabi şu an çok şükür aklımda biri yok yanımda biri var ama durum böyle
Güzel bi kız olmadığını çevrem dediği halde benim gözümde bambaşka. Kadın erkek diye ayrıştırıp kutuplaştırmamak lazım. İnsan aşık olunca kadın şöyle yapar erkek böyle yapar demek mantıklı değil. Başka kadınlar önümde çırılçıplak olsa bile gözüm ondan başkasını görmüyor. En ufak biriyle flörtvari iletişim olunca bile kötü hissediyorum bitiriyorum konuşmayı hemen. İlişki yapmam imkansız. O kişinin yanında suratsız mutsuz hissederim. Mutlu rolü yapamam midem bulanır. Sandığın gibi erkekler şöyle böyle demek iyi bir söylem değil. İnsan aşık olunca kadını erkeği olmuyor
Doğru ne cirkine olup biten gördüm haklı olabilirsin demekki sizde de aşk varmış
İşte kötü ozelligini gözünün önüne getir şöyle düşün ben iyi ki bu tipsizle olmamıştım Allah kurtardi de 😅😅yani cidden söylüyorum böyle giderse kafayı siyirisin surkeli
Bu dediğini yapıyor bazıları. Mesela 1 yıl sonra diyorlar nasıl baktım buna diye ama ben hiçbir zaman öyle düşünemedim. Hala hep gözümde aynı
Seviyorsundur unutursun ilerde umarım 🙂
Çok umarım inşallah 😅
İnsan isterse unutur
Bu sigara yakarım ben bu hisse
sevgili olmuş muydunuz ki
Zamanla unutursun
@Narinn5555 benm diğer hesabıma niye saydirdin
4-5 yıldır böyleyim. Bu zaman kaç yıl
Kimsin sen
O zaman çok kaptırmışsin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu yaşaman çok doğal! Ayrılıklar sonrası hepimiz biraz böyle olabiliyoruz, sanki o kişi hala yanı başımızdaymış gibi hissedebiliyoruz. Kalbinin yavaş yavaş alışmasına izin vermelisin. Kendine zaman tanı ve enerjini seni mutlu edecek şeylere yöneltmeye çalış. Bu süreçte neler iyi gelir sence sana? ❤️🩹💫