Sevilmek istiyorum ama olmuyor neden?

Ben de aşık olup sevdiceğimle takılmak isterim ama hiç sevgilim olmadı yaşım 23 bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz mı ayrıca bu aşk işleri genç yaşlarda güzel değilimdir size soruyorum 18'li yaşlarda ilk aşkınızı düşünün işte ben de öyle bir anı olmadı olmayacak da ben çook eskiden beri zaten vazgeçmiştim kızların yüzüne de bakmıyorum zaten biri bana sevgilin var mı diye sorunca verdiğim cevap şu abi ben çirkinim kimse bana bakmaz şu zamana kadar da bakmadılar bu zamandan sonra da bakmayacaklar ve dostlarım bana çirkin erkeklerin yanında güzel kızlar vardır demeyin çünkü sizin gördüğünüz üç beş tane kişi genele vurunca bir hiç genel olarak zaten çirkinler hep yalnız olur bu fizik kanunu gibi bir şeydir sahiden de tip çok mu önemli kızlar ilgisi olmadığı erkeğe şans vermez mi bir de çirkinlerin tarafından bakın hiç sevgilisi olmamış bu kişiden karşı cinse teklif etmesini bekleyebilir misiniz tabii ki de bekleyemezsiniz barut ve ateş misali

Güncellemeler
17 gü
Güncel
Güncellemeler
17 gü
Arkadaşlar incel değilim kimseye kötülükte beslemiyorum beni öyle sanmayın sadede sizinde benimle aynı fikirde olup olmadığınız sormak için soru sordum
Sevilmek istiyorum ama olmuyor neden?