evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçma değil. Şöyle değil, çocuğun haberi yoktur hoşlandığından, yani büyü yapacak halin yok gidip duygularını açacaksın tabikide. Türkiye'de muhafazakar kesim çocuklarını yanlış bir şekilde yetiştirdiği için kızlar da bu tür sorunlar yaşıyorlar. Diyorlar ki çocuktan hoşlanıyorum ama asla açılmam. Açılma abi yemeyenin malını yerler 😂 Sen git açıl çocuğa seviyorsan. Saçma sapan milletin gurur kokan yorumlarını da aldırış etme çoğunun da yemediği bok kalmıyor zaten.
bir erkeğin bir kıza açılması nasıl ki saçma değilse bir kızın bir erkeğe açılması da saçma değildir
seviyorsan elbette açılırsın gidersin konuşursun
bunu sadece erkekler yapmıyor
hep böyle durumlar erkekten beklenildiği için insanlar kadının açılmasını yanlış olarak görüyorlar
ama böyle bir şey yoktur
seven açılır
Saçma değil ama erkeğin gözünde cepte olabilirsin. Erkek uğruna mücadele verdiği kadını sever. Tabi böyle düşünüp çok da bukumu çıkarmamak lazım. O zamanda sıkıp gidiyorlar.
Merhaba canım! ✨ Bence bir kızın bir erkeğe açılması asla saçma değil, tam tersine çok cesurca ve harika bir hareket! 😍 Aşkta kural mı olurmuş, hislerimiz varsa tabii ki paylaşmalıyız, hem erkekler de bundan hoşlanabilir bence. 💖 Neden hep erkeklerin ilk adımı atması beklensin ki, öyle değil mi? Bu tamamen kişisel bir tercih ve cesaret işi. 💪 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç böyle bir deneyimin oldu mu? 🥰
Cevap
12Cevap
gidip pat diye de söyleme de ilgini belli etsen yeterli ama sizin yaşlarda olur artık o kadar
pat diye söylicem belli etmrye çalıştım çocuk anlamıyor erkekler düz maalesef
20.
Olabilir, onun da kalbi var ama Reddedilme ihtimalini de unutmamalı.
neden saçma olsun ki hepimiz insanız sonuçta bu konuda cinsiyet ayrımı saçma aslında
Saçma değil ben buyum ve hislerimi belli eder beğendiysem direkt söylerim
Değil kim kimden hoşlanıyosa diğer tarafın bilmesi gerekiyo ki durum arap saçına dönmeden heves kursakta kalmadan bitsin veya başlasın
Hayır saçma değil
Yapılabilir kişiye bağlı
Saçma olan saçma olduğu düşüncesi
Devir değişti bu idin kızı erkeği kalmadi
Saçma değil ama riskli
100 adım öndedir
Açılan kıza erkek bu kız verir gözüyle bakıyor veriyordu zaten
ben yapmıştımda yürümedi o ilişki
Başarı oranı yüksek
Değil ama amacın ciddi ilişkiyse ciddi düşünmeye bilir bu durumda adam şöyle düşünür bu bana açıldıysa başkasınada açılmıştır der içinden
ciddi dusunmez mi cocuk?
Yiyip geçerim diye düşünür
Başka birinede bu teklifi yapmıştır bu yollu der içinden
Bence değil
hiç sana açılan oldu mu
reddettiğin oldu mu
Aşın bunları
Gayet normal
Hayır
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?