Kız açıldı diye o ilişkiden hayır gelmez mi? Kızın açılması erkeğin erkekliğine gölge mi düşürür?
Hayır kız da açılabilir ve bu normaldir, erkeğin erkekliğine de gölge düşürmez
Evet olmaması gereken bir şey, kız açılmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız da açılabilir de sıkıntı şu; bir kız ne kadar güzel ne kadar tercih edilirse edilsin kızların özgüvenleri çok zayıf
Bu yüzden açılsa da erkek kadar profosyonel açılamaz, reddedilirse hepten sıkıntı yaratır kendi içinde
erkekliğe gölge düşürmek nedir? sesli güldüm
Ne bilim hani erkek açılır erkekte o yürek yoksa erkekliği gölgeye düşermiş gibi ima ediliyor bazen
öyle bir şey yok senin çevrende olsa da.. isteyen gider konuşur... ya da konuşmaya bile gerek kalmaz zaten genelde..
Nasıl oluyor da gerek kalmıyor anlamıyorum
yahu iki kişi birbirisi ile ilgili ise ve hoşanıyor ise zaten kendi kendine gelişir bağzı şeyler... örn bar ortamı gidip konuşman gerekmez.. dans olur şarkı olur bir bakarsız ortak oluyor her şey karşılıklı... ya da nerede ne yapıyor isen..
Mesela beğendiğim biri var benim sınıfımda sohbet ediyoruz samimileşiyoruz bazen fakat sanki iki iş arkadaşı gibiyiz sadece. Onun ötesine geçmiyor onun ötesine geçebilmesi için birinin dışarıda bir yere birlikte birşeyler yapmak adına teklif falan yapması gerekmiyor mu?
Davet falan gerekmiyor mu dışarısı için başbaşa özel anlar yaşayabilmek için
yahu ikinizde birbirinizden beklerseniz olmaz.. salın biraz... :) samimileşiyoriseniz devamı gelir.. ne bilim basit temas... ya da bir yerlere gidelim plan program gibi..
yahu çekim var ise bunu anlar hissedersin zaten... karşılıklı olduğunu da anlarsın.. karşı taraf mal ise sen söyle
Aynen işte illaki bir teklif olması lazım yani 😂 bu teklifin benim sevgilim ol teklifi olması da gerekmiyor ama illaki bir dışarıya başbaşa olunacak şekilde bir teklif olması gerekiyor yoksa ilişki ilerlemez.
aynen de bu saatte elalemin adamı ile konuşacağına bunu... git adam ile konuş çıkın dışarı
Bilmiyorum bakacağım. Sizce günümüz kızları çoğunlukla davet ediyorlar mı beğendikleri erkekleri?
Etraftan edindiğiniz izlenim ve tecrübelere göre söyleyecek olursanız...
yahu sanane günümüz kızından erkeğinden sen kendin neyi nasıl istiyor isen onu yap..
benim cevremdeki insanlar günümüz dediğinden 50 sene ileri başkasının çevresindekiler 50 sene geri... böyle bir yere varamazsın
i
Anladım tamamdır 🙂
Sonunda... :) yahu zaten takılma hiç bir şeye... ne geliyor ise içinden aklından yap.. en fazla hata yaparsın... hatasız hayat olmaz zaten...
acildigimizdaa uzulen hep biz oluyozz maalesef.. onlarinn coguu g*tu kalkiyooo..
yaa senii hemen red eder ya da kullanir.. biri beni red etti digeri ise yazdii durdu ama seviyorduu ben seviyormusummm diye yaziyomusss sonrada slak evli cikti